Back
Σύμβουλοι

Ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι προηγούνται στη ”μάχη” του σταυρού

Διάρκεια ανάγνωσης: 4 λεπτά

Σχηματίζεται σταδιακά το παζλ της σταυροδοσίας των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων Θερμαϊκού – Οι χρυσές πεντάδες των συνδυασμών και οι «πρώτοι των πρώτων».

Τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου «κλειδώνουν» το ένα μετά το άλλο και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στη “μάχη” του σταυρού και στο ποια πρόσωπα θα συνθέσουν το επόμενο δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού.

Η αγωνία για τον δήμο Θερμαϊκού παρατείνεται, καθώς οι συνδυασμοί του Γιώργου Τσαμασλή και του Θεόδωρου Τζέκου θα αναμετρηθούν στον β’ γύρο της Κυριακής (15/10), ενώ όπως όλα δείχνουν, ρυθμιστές για την ανάδειξη του νικητή θα είναι οι ψηφοφόροι του Γιάννη Μαυρομάτη, ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει το 28,60% των προτιμήσεων.

Οι “χρυσές” πεντάδες των συνδυασμών

Με την ενσωμάτωση αποτελεσμάτων για τους δημοτικούς συμβούλους στην Δ.Ε. Επανομής να είναι στο 72,22% (13 / 18 ΕΤ):

Από την δημοτική παράταξη «Συμμετέχω Θερμαϊκός» με επικεφαλής τον Θεόδωρο Τζέκο, πρώτος, μέχρι στιγμής, σε σταυρούς είναι ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης με 519 ψήφους, ακολουθούν οι Γεώργιος Σαλπιγκίδης, Στυλιανός Κασσάρας, Δέσποινα Βάγια (Μπέτυ) Ευαγγελινού, ενώ την χρυσή πεντάδα συμπληρώνει η Καλλίτσα Πλαστήρα.

Από την παράταξη «Θερμαγικός» με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Γιώργο Τσαμασλή τις πέντε πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν κατά σειρά οι Χρήστος Βογιατζής, Κωνσταντίνος Καραπουλουτίδης, Γεώργιος Εμμανουηλίδης, Δημήτριος Πασχαλιάς και ο Χρήστος Τζίνας.

Πρώτη σε ψήφους από την παράταξη «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» του Γιάννη Μαυρομάτη είναι η Παρθένα (Πάττη) Πασχαλίδου με 842 σταυρούς, ενώ έπονται οι Μπαλασας Αστέριος, Αθανάσιος Γιαμουστάρης, Στυλιανός Γκόρης και Ιωάννης Τσικουρας.

Στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Θερμαϊκού», με επικεφαλής τον Κοσμά Στεφανίδη, πρώτη είναι η Γαβριηλίδου Ελένη, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Γεώργιος Τσόπουλος, Ζωή Μούσιου, Στυλιανή Γαβριηλίδου και Λεμονιά Πολάτογλου.

*Κλικάρετε την επιλογή “Υποψήφιοι σύμβουλοι” για να δείτε τα αποτελέσματα της Δ.Ε. Επανομής.

Στην Δ.Ε. Θερμαϊκού, με την ενσωμάτωση στο 91,18% (31 / 34 ΕΤ), τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Σύμφωνα λοιπόν με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, από την παράταξη «Θερμαγικός», πρώτος σε σταυρούς είναι ο Θωμάς (Μάκης) Μπίρος με 874 ψήφους και ακολουθούν οι Κωνσταντίνος Μπάρμπας, Ιωάννης Βογιατζής, Κωνσταντίνος Τροκάνας και Χαράλαμπος Σαρδέλης.

Από την παράταξη «Συμμετέχω Θερμαϊκός», την πρώτη πεντάδα αποτελούν οι Συμεών Γιαννακίδης, Δημήτριος Γρουσουζάκος, Μορφούλα Καραγιάννη Σκαρταδου, Φώτιος Μπαξεβάνης και Θεόδωρος Ζαβαρόπουλος.

Από την παράταξη «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ», πρώτοι έρχονται οι Νικόλαος Παράσχου, Παναγιώτης Μήλιος, Λουκία (Lukia) Περρόνε (Perrone), Αντώνιος Δρίτσας και Γεώργιος Χατζηβαλάσης.

Από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση», την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Φίλιππος Χαρίσης, Απόστολος Γιάνναρος, Ιωάννα Αγοράστη, Ανδρονίκη Ρουσάκη και Ερωφίλη Καλαϊτζάκη.

*Κλικάρετε την επιλογή “Υποψήφιοι σύμβουλοι” για να δείτε τα αποτελέσματα της Δ.Ε. Θερμαϊκού.

Με την ενσωμάτωση να αγγίζει το 75,00% (15 / 20 ΕΤ) στη Δ.Ε. Μηχανιώνας, οι πρώτες πεντάδες των συνδυασμών διαμορφώνονται ως εξής:

Από την παράταξη του Γιάννη Μαυρομάτη «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ», πρώτος σε σταυρούς, αυτήν τη στιγμή, είναι ο Θρασύβουλος (Θράσος) Παζαρόπουλος, ενώ ακολουθούν οι Αλεξία Μποϊδανη, Γραμματάς (Μάκης) Χάκης, Ιωάννης Τσουρους Μπουγιουκας και Γεώργιος Ρομπέσης.

Ακολουθεί η παράταξη του «Θερμαγικού» και του Γιώργου Τσαμασλή, όπου τις πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν οι Κωνσταντίνος Κούτουκας, Αργύριος Ρετσελάς, Ιωάννης Τσακμάκας Νικόλαος Τσουρούς Μπουγιούκας και Σταμάτης (Στάμος) Κίνδερλης.

Από το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Συμμετέχω Θερμαϊκός» του Θεόδωρου Τζέκου, ξεχωρίζουν οι Κωνσταντίνος Καραμανλής, Παναγιώτης Χατζηπαναγιώτης, Θεόδωρος Μάριος Σαρρής, Ελευθερία Βαρσάμη Τζούμα, Αθανασία (Σούλα) Τυριτίδου.

Στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», πρώτη είναι τέως επικεφαλής της παράταξης, Κωνσταντίνα Μώραλη, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Βασίλειος Μπάρτζας, Άγγελος Μπέσσας, Σουλτάνα Νουβάκη και Ιωάννης Αγγελάκης.

*Κλικάρετε την επιλογή “Υποψήφιοι σύμβουλοι” για να δείτε τα αποτελέσματα της Δ.Ε. Μηχανιώνας.

Οι διαπαραταξιακοί “πρωταθλητές”

Δεκατρία εκλογικά τμήματα απομένουν για την ολοκλήρωση της καταμέτρησης της σταυροδοσίας στον Δήμο Θερμαϊκού και μέχρι στιγμής στη “μάχη” του σταυρού για όλο τον δήμο, προηγούνται κατά σειρά οι:

Μπίρος Θωμάς (Μάκης) του Γεωργίου 874
Πασχαλίδου Παρθένα (Πάττη) του Βελισάριου 842
Μπάρμπας Κωνσταντίνος του Στεφάνου 755
Κούτουκας Κωνσταντίνος του Νικολάου 723
Βογιατζής Ιωάννης του Θωμά 606

Μπορείς να διαβάσεις:

Ο χάρτης των εκλογικών αποτελεσμάτων στο Δ. Θερμαϊκού

Post a Comment