Back

ΛΕ. ΜΟΤΟ Μηχανιώνας: Έρχεται το MOTOCROSS TRAINING SCHOOL στις 29/1

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: 3 λεπτά

Στο ethermaikos μίλησε ο πρόεδρος της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Μηχανιώνας, Χρήστος Λίγγος.

Ο πρόεδρος της ΛΕ.ΜΟΤΟ (από το 2011 στην προεδρία) στο Δήμο Θερμαϊκού, με έδρα τη Μηχανιώνα, ανέφερε αρχικά για τις… συστάσεις για όσους δεν είναι “μυημένοι” στο σπορ: “Είμαστε ένα αναγνωρισμένο αθλητικό σωματείο, ενταγμένο στο μητρώο με το νέο νόμο. Τα περισσότερα γήπεδα είναι δημοτικά, για να έχεις δημοτική εγκατάσταση και να παραχωρούνται οι χώροι, πρέπει να έχει προηγηθεί εγγραφή. Είμαστε από τα πρώτα σωματεία που το έκαναν, όχι μόνο στο Δήμο, από το 2020 μπήκαμε, πάμε για τρίτη χρονιά στο μητρώο. Ανήκουμε και στην Ομοσπονδία, ΑΜΟΤΟΕ. Το σωματείο μας ιδρύθηκε το 2003”.

Οι πανελλήνιες διακρίσεις

Όσο για τις πρόσφατες επιτυχίες του σωματείου; “Διαθέτουμε αθλητές που τρέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, που βγήκαν 2ος και 3ος αντίστοιχα, “MX 65”, από 8 χρονών ως 12 ο Γιώργος Κουκαλιώτης και το “ΜΧ 85” από 12 ως 16 ετών ο Λευτέρης Παπαδάκης. Πρόπερσι είχαμε ακόμα έναν αναβάτη, στα “MX 125”, ο Αντώνης Σάγμαλης, για νέους αναβάτες, βγήκε δεύτερος στην εφηβική κατηγορία”.

Οι εγκαταστάσεις

Για να συνεχίσει ο Χρήστος Λίγγος: “Οι εγκαταστάσεις και η έδρα είναι στη Μηχανιώνα, καλύτερα όμως να λέμε οτι είναι του Δήμου Θερμαϊκού πλέον. Το χωράφι μας την παραχώρησε ο Δήμος το 2018, για 9 χρόνια μια δημοτική έκταση. Όλη την εγκατάσταση την έκανε ο σύλλογος από την αρχή, με δικά μας έξοδα. Το μέρος ήταν μια χωματερή, δημιουργήθηκε ένα αθλητικό κέντρο”.

Η επόμενη μέρα

“Κάνουμε μαθήματα, έχουμε σχολή εκμάθησης για μικρά παιδιά, να ξεκινήσουν αυτοί που θέλουν, να μπουν στο άθλημα. Στις 29 του μήνα είναι η επόμενη εκδήλωση, τρίωρα μαθήματα, για παιδιά και αρχάριους, ώστε να πάρουν τα πρώτα βήματα, να γίνει η πρώτη επαφή και γνωριμία. Η νέα σεζόν στη μοτοσυκλέτα ξεκινά από αρχές Μαρτίου. Πέρυσι είχαμε 18 αθλητές, σε πανελλήνιο, βαλκανικούς αγώμες και πρωτάθλημα Βορείου ελλάδος. Αυτοί είναι τη δεδομένη στιγμή οι ενεργοί στο μοτο κρος, γιατί ασφαλώς είναι παραπάνω οι εγεγραμμένοι”.

Η ανακοίνωση-κάλεσμα για το “Motocross Training School”

Με διαφημιστική καμπάνια στα social media, η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Μηχανιώνας καλεί τους ενδιαφερόμενους στις 29 Ιανουαρίου (Κυριακή) στην πίστα του σωματείου “THERMAIKOY PARK ARENA CROSS” , για ένα τρίωρο μάθημα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου, με τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τους υπεύθυνους:

“Το MOTOCROSS TRAINING SCHOOL και φέτος είναι γεγονός!! Σας περιμένουμε στις 29 Ιανουαρίου στην πιστα του σωματείου μας “THERMAIKOY PARK ARENA CROSS” . Πρόκειται για ενα 3ωρο μάθημα, το οποίο θα περιλαμβάνει:
15 λεπτή ενημέρωση μαθητευόμενων (ή γονέων, αν οι μαθητευόμενοι είναι ανήλικοι)
30 λεπτά θεωρία
10 λεπτά ζέσταμα μαθητευόμενων
60 λεπτά πρακτική άσκηση στην πίστα
15 λεπτά διάλειμμα
50 λεπτά πρακτική άσκηση στην πιστα
Τα μαθήματα γίνονται υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή μας Βασιλειάδη Δημήτρη
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6972801684 και 6907646975
Κάντε Like στην σελίδα “Λέσχη μοτοσικλετιστών νέας Μηχανιώνας” για να μαθαίνετε πρώτοι της διοργανώσεις και τα νέα μας!!!
Προς γονείς:
Διαθέτουμε μικρή μοτοσυκλέτα 50cc για τα πρώτα βήματα των μικρών μας φίλων στον χώρο του Motocross. Για πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας”.

 

Μπορείς να διαβάσεις:
Αριστοτέλης Επανομής: Γίνεται “Orlando Magic”

Post a Comment