Back
Μαυρομάτης

Γιάννης Μαυρομάτης: Η αυλαία έκλεισε οριστικά

Διάρκεια ανάγνωσης: 4 λεπτά

Η αυλαία έκλεισε οριστικά για τον Γιάννη Μαυρομάτη στην τοπική αυτοδιοίκηση με τον ίδιο να παραιτείται από την θέση του ως επικεφαλής της παράταξης ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Είχαμε γράψει ήδη από τον Οκτώβριο για την ΟΛΟΙ κη ΜΑΖΙ κή κατάρρευση που έφερε εκτός 2ης Κυριακής τον συνδυασμό ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Στη σημερινή προγραμματισμένη συγκέντρωση του συνδυασμού ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο Golden Star στις 18:00 ο Γιάννης Μαυρομάτης βαθιά συγκινημένος, παραιτήθηκε από επικεφαλής του συνδυασμού.

Η Ανακοίνωση του Γιάννη Μαυρομάτη:

ΜαυρομάτηςΈνα τέλος και μια αρχή
Σήμερα, λίγο πριν, κάλεσα τα μέλη του συνδυασμού μας, εκλεγμένους και μη, και τους ανακοίνωσα τη δύσκολη απόφασή μου για την πορεία του συνδυασμού μας, την οποία μοιράζομαι και με όλους εσάς.

Με όλους εσάς, που εμπιστευθήκατε και εμπιστεύεστε την εντιμότητα και την ανιδιοτέλειά μου. Το πάθος μου, με το οποίο αντιμετώπισα την κάθε μέρα, το κάθε λεπτό της ενασχόλησης μου με τα κοινά. Την προσήλωση και την αφοσίωση που επέδειξα στο άκουσμα και μόνο του προβλήματος του κάθε συνανθρώπου μου και την ευθύνη που ένιωθα κάνοντας τα πάντα να το λύσω σαν να ήταν δικό μου. Τον σεβασμό και την ειλικρίνεια που κοιτάω τον καθένα στα μάτια. Μαζί πανηγυρίσαμε τις επιτυχίες. Μαζί αντέξαμε τα τραύματα.

Σχολεία(Ειδικό, Λύκειο, Δημοτικό, Νηπιαγωγεία),το πρώτο κοινωνικό παντοπωλείο και κοινωνικές δομές (Συσσίτιο, Φαρμακείο, Κέντρο Κοινότητας, ΚΕΠ Υγείας, Κδαπ) θεσμοθέτηση πολιτιστικών εκδηλώσεων για την ανάδειξη της ταυτότητας του τόπου μας, νέες αθλητικές εγκαταστάσεις(κλειστό γυμναστήριο,γήπεδα) αντιπλημμυρική θωράκιση, φωτισμός για ασφάλεια και οικονομία σε όλο το δήμο, δίκτυα (οδικά,αποχετευτικά,ύδρευσης), μαζί με τους άξιους συνεργάτες είναι μερικά από τα εμβληματικά έργα που έβαλαν τον τόπο μας σε νέα πορεία και έχουν την υπογραφή μας. Και το έργο μας είναι η αναντικατάστατη παρακαταθήκη για την τοπική κοινωνία μας και το μέλλον της.

Είναι τιμή μου που η ιστορία της 29χρονης ενασχόλησης μου με τα κοινά είναι και ιστορία αυτού του μαγευτικού τόπου, στον οποίο επιλέξαμε με την οικογένεια μου. Και αυτό είναι που έκανε την απόφαση μας ακόμη πιο σημαντική.

Με τις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές έκλεισε ένας κύκλος, τον οποίο αποτιμώ με περηφάνεια. Ως επικεφαλής συνδυασμού, αν κοιτάξω πίσω έχω να θυμάμαι ένα συναρπαστικό ταξίδι που με συγκινεί. Κοιτώντας το μέλλον θέλω να δείξω εμπιστοσύνη σε έντιμους, ανοιχτόμυαλους συμπολίτες μας με όραμα που θέλουν να δοκιμαστούν για να κάνουν τον τόπο μας ακόμη πιο σπουδαίο. Πρότεινα στην ομάδα μου την εκλογή νέας ηγεσίας στον συνδυασμό μας και τις επόμενες μέρες όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Με τη στάση μου, θα ήθελα να κάνω σαφές ότι χρήσιμος μπορείς να είσαι και χωρίς τίτλο. Η προσφορά δεν ορίζεται από το αξίωμα αλλά από το απόθεμα ανθρωπιάς.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Είστε η δεύτερη οικογένεια μου. Ήρθε η ώρα να «απολαύσω» και την πρώτη οικογένεια μου που σε όλη αυτή τη διαδρομή υπήρξε το πιο δυνατό στήριγμα, που θα μπορούσα να έχω.

Έχω χαρεί, έχω απογοητευτεί, έχω συγκινηθεί. Είμαι συνειδητοποιημένος και γεμάτος. Και θέλω να εμπιστευτώ τον Γρηγόρη μου, ο οποίος με το ταλέντο και τις γνώσεις του δεν έλειψε ούτε μια στιγμή από τη διαδρομή μου, που λέει ότι όσο πιο γρήγορα αλλάζουμε σελίδα, τόσο πιο πολλά βιβλία διαβάζουμε.

Συνεχίζω να είμαι δίπλα σας.
Συνεχίζω να είμαι παρών, όπως πάντα.
Άλλωστε, δεν είναι κάπως δύσκολο μετά απο τόσα χρόνια να αλλάζεις συνήθειες;

ΠασχαλίδουΗ επόμενη μέρα – Η ώρα για το δαχτυλίδι

Ο Γιάννης Μαυρομάτης μπροστά σε όλους τους παρευρισκόμενους και τον πυρήνα του συνδυασμού ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πρότεινε ανοιχτά ως συνέχεια του στη διοίκηση, την πρώην αντιδημάρχο και δημοτική σύμβουλο κα Πάττη Πασχαλίδου. Φυσικά μετά την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου οι 5 δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα ψηφίσουν μεταξύ τους για να αναδείξουν τον νέο επικεφαλή της ομάδας. Τη θέση του Γιάννη Μαυρομάτη θα συμπληρώσει ο δημοτικός σύμβουλος ο Παζαρόπουλος Θράσος.

Μπορείς να διαβάσεις:

Διοίκηση Τζέκου: Στις 17 Δεκεμβρίου η ορκομωσία του νέου ΔΣ

Post a Comment