Back
Κωνσταντίνος Πολυκράτης

Ο Κωνσταντίνος Πολυκράτης συστήνεται

Διάρκεια ανάγνωσης: 3 λεπτά

Με βαθιές ρίζες στον τόπο μας και πνεύμα συνεργασίας, αφιερώνω την αγάπη μου στην κοινότητά μας.

Συνδυάζοντας αξίες, δημιουργούμε ένα δυναμικό μέλλον για τον Δήμο Θερμαϊκού.

Άρθρο του Κωνστατίνου Πολυκράτη

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Πολυκράτης, έχω σπουδάσει Θεολογία και έχω παρακολουθήσει 2ετές πρόγραμμα στο Θρησκευτικό Τουρισμό σε ΙΕΚ.
Είμαι τρίτης γενιάς Περαιώτης και ο Πατέρας μου Δημήτριος Πολυκράτης με την Μητέρα μου δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια και έχω δυο αδέλφια τον Θοδωρή Πολυκράτη και την Ελένη Πολυκράτη!

Σας προσκαλώ , να κάνουμε αυτήν την αλλαγή μαζί! Καταθέτοντας 3 ερωτήσεις απαντάω με συνέπεια γιατί συμμετέχω πρώτη φορά στην τοπική αυτοδιοίκηση!

Γιατί υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος;

Πιστεύοντας βαθιά ότι ως ενεργοί πολίτες οφείλουμε να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, ο καθένας από το μετερίζι του, ώστε να συμβάλουμε στην βελτίωση του βιοτικού μας επιπέδου, γι’ αυτό και αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Δημάρχου κ. Γιώργου Τσαμασλή για την συμμετοχή μου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θερμαϊκού.

Θεωρώ, πως προτεραιότητα πρέπει να είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας, ώστε μέσα από έναν εμπνευσμένο και ταυτόχρονα εφικτό σχεδιασμό να βρεθούν οι βέλτιστες λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Θερμαϊκού και οι δημότες.

Η συμμετοχή μου ξεπερνά ιδεολογικές και πολιτικές αγκυλώσεις ή προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως στόχο και σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίζω καθημερινά με καθαρό, έντιμο και αξιοπρεπή λόγο.

Γιατί επέλεξα τον Γιώργο Τσαμασλή;

Η συμπόρευση μου με τον Δήμαρχο και πάνω απ’ όλα άνθρωπο κ. Γιώργο Τσαμασλή έγινε για τους παρακάτω σημαντικούς λόγους.

Θεωρώ ότι ο Γιώργος Τσαμασλής είναι ένας έμπειρος άνθρωπος ανήσυχος, διορατικός και απαιτητικός. Έχει θέσει ως στρατηγικό του στόχο, μαζί με όλους εμάς, την άμεση βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και αυτό δεν θα μείνει ένα κενό γράμμα.

Θα εργαστούμε όλοι μαζί, για όλα αυτά που μας ενοχλούν και εξαφανίζουν το καθημερινό χαμόγελό μας. Για καλύτερους δρόμους, προσπελάσιμα πεζοδρόμια, λειτουργικά πάρκα για τα παιδιά μας, ανοικτές διαβάσεις ΑΜΕΑ και πεζών, καθαριότητα, αποχετευτικά και αντιπλημμυρικά έργα, που τόσο ανάγκη τα έχει ο δήμος Θερμαϊκού.

Πως κρίνω την Δημοτική Αρχή;

Νιώθω περήφανος που είμαι μέλος αυτής της Δημοτικής αρχής για το έργο της και την προσπάθεια που έχει καταβάλει , ώστε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και παρά τις δυσκολίες που έχουμε αντιμετωπίσει, μας κάνουν ικανούς να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις. Μην ξεχνάτε ότι περάσαμε μια πανδημία, μια ενεργειακή κρίση και πάλι είμαστε εδώ , με έργο ζωντανό και ορατό και το κυριότερο δίπλα στο δημότη μας όχι τώρα, αλλά όλο το χρόνο της θητείας της δημοτικής παράταξης. Ο δήμος Θερμαϊκού «ανοίγει» βηματισμό μέσα από τα έργα που με πολύ κόπο η δημοτική αρχή ολοκλήρωσε, υλοποιεί, αλλά και προγραμματίζει.

Σας καλώ όλους, ανεξάρτητος ηλικίας η ιδεολογίας να ενωθούμε για έναν καλύτερο Δήμο Θερμαϊκού. Με κοινούς στόχους, κοινές αξίες, και κοινές προσδοκίες μπορούμε να διαμορφώσουμε έναν δυναμικό και ανανεωμένο Δήμο Θερμαϊκού. Ας κάνουμε τον τόπο μας ακόμα πιο φωτεινό και ελπιδοφόρο.

Μπορείς να διαβάσεις:

Περαία: Χειροπέδες σε φυγόποινο χούλιγκαν για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλου στον Βόλο

Post a Comment