Back
ΝΙΚΗ

ΝΙΚΗ: Ποιο είναι το κόμμα που έφτασε στο κατώφλι της Βουλής

Διάρκεια ανάγνωσης: 3 λεπτά

Την μεγάλη έκπληξη στις φετινές εκλογές φαίνεται πως κάνει το κόμμα «ΝΙΚΗ», καταγράφοντας ποσοστό που σχεδόν αγγίζει το 3%.

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της χθεσινής εκλογικής αναμέτρησης ήταν η εμφάνιση ενός κόμματος – που ορισμένοι μόλις εχθές ανακάλυψαν – μια ανάσα από την είσοδο στην Βουλή.

Εμείς στην ΝΙΚΗ πιστεύουμε στην δύναμη της ενότητας και στον λαό μας τον προικισμένο με μοναδικά χαρίσματα. Έχουμε την ειλικρινή διάθεση και την δυνατότητα συν Θεω και με τη βοήθεια της Παναγίας μας, να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια Ελλάδα αντάξια των προσδοκιών μας και της ιστορίας μας. – Με αυτά τα λόγια ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους της «ΝΙΚΗΣ» ο Πρόεδρος της, Δημήτρης Νατσιός, μετά τα πρώτα αποτελέσματα της 21ης Μαΐου.

Με «σημαία» την Ορθόδοξη πίστη, τις αξίες της Ρωμιοσύνης και την υποστήριξη της οικογένειας, το κόμμα ΝΙΚΗ κατόρθωσε να δώσει δυναμικά το παρών – ειδικά σε περιφέρειες και δήμους της Βόρειας Ελλάδας, συγκεντρώνοντας σε αρκετές περιπτώσεις ποσοστά άνω του 5%. Χαρακτηριστικά, στο Δήμο Θερμαϊκού το κόμμα του Δημήτρη Νατσιού συγκέντρωσε το εντυπωσιακό ποσοστό του 5,32% με 1.220 σταυρούς.

Η ιστορία της «ΝΙΚΗΣ»

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα με την επωνυμία «ΝΙΚΗ» ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη την 17η Ιουνίου 2019 με έδρα την Θεσσαλονίκη, και διακηρυγμένο σκοπό να ενώσει όλους τους Έλληνες, οι οποίοι εμφορούνται από πατριωτικό και Ορθόδοξο φρόνημα για την υπεράσπιση των ιδανικών της Ελευθερίας και Ανεξαρτησίας του συνόλου του έθνους και των αξιών της Ορθοδόξου Χριστιανικής Πίστης.

Η υγειονομική κρίση και η υποχρεωτικότητα του εμβολίου σε συνδυασμό με τη Συμφωνία των Πρεσπών, τα 12 μίλια στο Αιγαίο και τα δικαιωμάτα των ΛΟΑΤΚΙ είναι ορισμένα μόνο από τα θέματα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ατζέντα ενός κόμματος που διεκδικεί τους ψήφους των ακροδεξιών μετά και το μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη.

Βασικές προγραμματικές του θέσεις είναι:

  • Κατάργηση της «προδοτικής» Συμφωνίας των Πρεσπών.
  • Νέα συγγράμματα Γλώσσας, Ιστορίας και Θρησκευτικών – Κατάργηση της «δήθεν» σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.
  • Νέο καθεστώς Μετοίκων αντί της απόκτησης ελληνικής υπηκοότητας και ιθαγένειας από μετανάστες και πρόσφυγες.
  • Διαχωρισμός Κράτους – Κομμάτων («Τα κόμματα βλάπτουν σοβαρά την Ελλάδα»)
  • Οικονομική και Ηθική Επιβράβευση της Πολυτεκνίας ( η ΝΙΚΗ αποδοκιμάζει τις εκτρώσεις, τις επεμβάσεις αλλαγή φύλου και την «διατάραξη» των παραδοσιακών ρόλων στην οικογένεια).

Ποιος είναι ο Δημήτρης Νατσιός

Πρόεδρος του κόμματος «ΝΙΚΗ» είναι ο Δημήτρης Νατσιός και, όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του, είναι «δάσκαλος και θεολόγος με πλούσιο συγγραφικό έργο, καθώς και αρθρογραφία».

Ανελλιπώς, εδώ και 25 χρόνια, γράφει άρθρα σε εφημερίδες του Κιλκίς, της Κατερίνης και σε διάφορα πανελλαδικά περιοδικά, του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου. Έχει εκδώσει 12 βιβλία, που πραγματεύονται, κυρίως, θέματα της Παιδείας. Επί μια δωδεκαετία, παρουσίαζε και είχε την επιμέλεια της εκπομπής «Γράμματα Σπουδάματα» στους τηλεοπτικούς σταθμούς «4Ε» και «Δίον τηλεόραση». Με ασίγαστη φλόγα και άδολη αγάπη για τα τιμαλφή του Γένους μας και το μέλλον των παιδιών μας, έχει οργώσει κάθε γωνιά της Ελλάδας με περισσότερες από 350 ομιλίες, αγγίζοντας και αφυπνίζοντας πολλές ψυχές σε θέματα Πίστεως και Πατρίδος. Αγωνίζεται με σθένος κατά των επικίνδυνων σχολικών βιβλίων Γλώσσας, Ιστορίας και Θρησκευτικών, όπως και της σεξουαλικής δήθεν διαπαιδαγώγησης. Το 2006, μάλιστα, έγραψε το πρώτο κείμενο πανελλαδικώς, με το οποίο αποκάλυπτε τις αθλιότητες του βιβλίου Ιστορίας της Στ’ Δημοτικού της Ρεπούση.

Το 2019 δέχθηκε την εισήγηση, από προσωπικότητες με αγάπη για την Ορθόδοξη Πατρίδα μας, να διακονήσει, από την θέση του ιδρυτικού Προέδρου της ΝΙΚΗΣ, ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο: να εμπνεύσει, συνενώσει και συστρατεύσει κάθε ζωντανή, σοβαρή, έντιμη και ανιδιοτελή συνείδηση, σε έναν ιερό αγώνα να ξαναχτίσουμε από τα πολιτικά θεμέλια την Πατρίδα μας.

Μπορείς να διαβάσεις:

Εκλογές 2023: Ποιοι θα εκπροσωπήσουν τη Β’ Θεσσαλονίκης στην επόμενη Βουλή

Post a Comment