Back
Λαζαρίδης

Λαζαρίδης Ευάγγελος: Κεντρική Ομιλία στη Θεσσαλονίκη

Διάρκεια ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ο Βαγγέλης Λαζαρίδης υποψήφιος σύμβουλος στην ΠΚΜ με τον Απόστολο Τζιτζικώστα πραγματοποίησε χθες Τετάρτη την κεντρική του ομιλία στη Θεσσαλονική παρουσία φίλων & υποστηρικτών.

Ο Βαγγέλης Λαζαρίδης γέννημα θρέμα της Νέας Μηχανιώνας πραγματοποίησε την πρώτη του κεντρική ομιλία στην Θεσσαλονίκη χθες Τετάρτη σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης. Σε ευχάριστο κλίμα με την αίθουσα να αποδεικνύεται μικρή και ανάμεσα σε φίλους και υποστηρικτές του μεταξύ άλλων  ο υπόψηφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης Λαζαρίδης Ευάγγελος τόνισε: “Κάθε γενιά κάνει την δικιά της διαδρομή και αφήνει το αποτύπωμα της. Εγώ λοιπόν αποφάσισα στην δικιά μου διαδρομή να γίνω η φωνή των  παιδιών, η φωνή της γενιάς του 2000. Αυτήν την στιγμή που μιλώ, μέσα στα πανεπιστήμια, στα φροντιστήρια και στις καφετέριες υπάρχουν παιδιά που κάνουν όνειρα και εργάζονται σκληρά για να τα πετύχουν, παιδιά που βλέπουν ότι η πολιτική δεν τους προσφέρει απολύτως τίποτα. Υπήρξαν ημέρες, εβδομάδες και μήνες που μισούσα την πολιτική. Υπήρξαν όμως και στιγμές που η ομορφιά αυτής της χώρας και των ανθρώπων της με κυρίευε τόσο πολύ που έμεινα άφωνος, με κυριότερη την τελευταία μαζική συγκέντρωση τροφίμων για την Θεσσαλία, όπου χιλιάδες συμπολίτες μας μάζεψαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, με την διακριτικότητα που αρμόζουν σε τέτοιες πράξεις.

Μικρό χαιρετισμό απηύθυνε η Μιμή Ντενίση τονίζοντας: “Πρέπει να βοηθάμε τα νέα παιδιά και στον πολιτισμό και στην πολιτική. Ο Βαγγέλης είναι καλό παιδί και δραστήριος και πιστεύω να σκίσει όπως του αξίζει”

Με γραπτή του επιστολή την εκδήλωση χαιρέτησε και ο Θεόδωρος Γ. Καράογλου, Βουλευτής Β΄ Περ. Θεσσαλονίκης στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: “Σε ευχαριστώ θερμά για την ευγενική σου χειρονομία. Ωστόσο, αυξημένα καθήκοντα στο Εθνικό κοινοβούλιο, στο πλαίσιο άσκησης της κοινοβουλευτικής μου δραστηριότητας, δεν μου επιτρέπουν να ανταποκριθώ στο κάλεσμά σου. … Πιστεύω ακράδαντα ότι η πολιτική έχει ανάγκη το “οξυγόνο” των νέων ανθρώπων. Τη θέληση, το όραμα, τις γνώσεις και τις ιδέες που πρέπει να μπολιαστούν και να αλληλεπιδράσουν με τις αντιλήψεις που επικρατούν σήμερα για μια σειρά ζητημάτων όπως η ανάπτυξη, η ασφάλεια, η καινοτομία, ο πολιτισμός, το περιβάλλον, ώστε να δρομολογηθεί μια αλλαγή νοοτροπίας που θα εδράζεται στον σύγχρονο λόγο. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, οι νέες και οι νέοι πρέπει να διεισδύσετε στον πυρήνα της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης. Να συμμετέχετε ενεργά, με ευαισθητοποίηση στη λήψη των αποφάσεων, διότι η τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού είναι τρόπος έκφρασης.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο πρώην και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης, οι υποψήφιοι Δημοτικοί & Τοπικοί Σύμβουλοι του Δ. Θερμαϊκού Αστέριος Μπαλασάς, Κωνσταντίνος Πολυκράτης, Αγγελική Ταβάγειου, Δώρα Καψάλα, Σωτήρης Αποστολίδης.

Μπορείς να διαβάσεις:

Επενδύει στη ρητορική μίσους ο Ματζάρης – «Δεν μου αρμόζουν τέτοιοι χαρακτηρισμοί» απαντά εκείνος

Post a Comment