Back

Γ. Χαρμάνας – Γ. Καριώτης: «Ποιος μιλάει για ήθος;»

Διάρκεια ανάγνωσης: 4 λεπτά

Νομικές διαστάσεις παίρνει η διαδικτυακή «κόντρα» που ξέσπασε τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στον μέλλοντα Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Θερμαϊκού, Γιώργο Χαρμάνα και τον Γιώργο Καριώτη – Στην αντεπίθεση ο Χαρμάνας: «Τσεπώνει τα λεφτά των δημοτών χωρίς να πατάει στην Υπηρεσία».

Μάρτυρες εκατέρωθεν καταγγελιών, χαρακτηρισμών και μηνύσεων γίνονται τις τελευταίες ώρες οι χρήστες-μέλη σε ομάδες του Facebook που αφορούν τον δήμο Θερμαϊκού.

Στα ύψη έχει ανέβει τις τελευταίες ώρες το…θερμόμετρο στον δήμο μας, με βαριές κατηγορίες για κλοπές, αυθαιρεσίες και ”λεηλασία” δημόσιου πλούτου, μεταξύ του Γιώργου Καριώτη και του Γιώργου Χαρμάνα.

Αφορμή της έντονης αντιπαράθεσης μεταξύ τους, αποτέλεσε μια ”μαρτυρική” δημοσίευση του πρώτου, στην οποία ο κ. Καριώτης κάνει λόγο για «στελέχη που επιλέχθηκαν από τη μέλλουσα διοίκηση χωρίς να είναι ελεγμένα» και ουσιαστικά φωτογραφίζοντας τον κ. Χαρμάνα, άφησε αιχμές ότι έχει πραγματοποιήσει παράνομη σύνδεση με πυροσβεστικό κρουνό για την υδροδότηση της οικίας του.

Τα πολιτικά “κουμάσια” και ο παραβιασμένος κρουνός

Συγκεκριμένα, σε καταγγελίες περί «κλοπής νερού από πυροσβεστικό κρουνό, με σωλήνα μέσα στο οικόπεδο χωρίς να περνάει από το ρολόι ύδρευσης» από στέλεχος της μέλλουσας δημοτικής αρχής, προχώρησε το απόγευμα της Τρίτης 14 Νοεμβρίου, ο Γιώργος Καριώτης, μέσα από τον προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Εκεί, ο κ. Καριώτης μέσω ρητορικών ερωτήσεων προς τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο και θέλοντας να βοηθήσει -όπως αναφέρει- τον κ. Τζέκο, αμφισβήτησε τις επιλογές του ως προς τα στελέχη που θα συνθέσουν τη νέα διοίκησή και χρησιμοποιώντας στην ίδια δημοσίευση χαρακτηρισμούς όπως «πολιτικά κουμάσια», κάλεσε τον νέο δήμαρχο να εξετάσει το θέμα και να αναιρέσει αποφάσεις.

Ενώ, σύμφωνα και πάλι με τον ίδιο, μετά από καταγγελίες των περίοικων, η Υπηρεσία Ύδρευσης θα διερευνήσει το περιστατικό και θα προβεί στις ανάλογες ενέργειες.

Δείτε την ανακοίνωση του κ. Καριώτη:

«Θα βάλουμε Κύριε Θοδωρή ΤΖΕΚΟ τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα? Για δες το θέμα…
Τα νέα” στελέχη “που επέλεξε για διοίκηση σε καίρια πόστα είναι ελεγμένα?
Αναφέρομαι σήμερα Σε κάποιον που δίνει το δικαίωμα να βουίζει η γειτονιά του για κλοπή νερού από πυροσβεστικό κρουνό που καταστράφηκε και τράβηξε σωλήνα μέσα στο οικόπεδο χωρίς να περνάει από το ρολόι ύδρευσης…(βλέπε φώτο)!
Ήδη έχει ειδοποιηθεί η εταιρεία Ύδρευσης του δήμου και θα προβεί σε ενέργειες…
Και άντε να μου πεις ότι σε μια μικρή κοινωνία πάντα υπάρχουν οι “μικρότητες”,
Το να τους ορίζεις χωρίς να ενημερωθείς για αντιδημάρχους !!!!! Ε είναι μια κακή αρχή.
Ελπίζω μετά από εξέταση του θέματος να αναιρέσει αποφάσεις…
(Δεν γράφω όνομα, δεν φωτογραφίζω τα χαρακτηριστικά του σπιτιού του)
Θοδωρή κόψε μερικών τα πόδια από τώρα.
Σήμερα Εν Νέους Επιβάτες μηνός Νοεμβρίου Σωτηρίου έτους 2023. Επ ομού Αρμ!»

Στην αντεπίθεση ο Χαρμάνας

Το δημοσίευμα προκάλεσε την οργή του Γιώργου Χαρμάνα, ο οποίος έσπευσε να δώσει τη δική του απάντηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Εκεί, ο κ. Χαρμάνας, κάνει λόγο για μια ενέργεια που μοναδικός της στόχος ήταν να πλήξει τον ίδιο τόσο προσωπικά, όσο και οικογενειακά και αποδίδει την στιγμή της ”αποκάλυψης” στον «θρίαμβο που σημείωσε η παράταξη Συμμετέχω Θερμαϊκός με επικεφαλής τον Θεόδωρο Τζέκο», στις εκλογές του Οκτωβρίου, ενώ καταδικάζει το φωτογραφικό υλικό που συνόδεψε την δημοσίευση, το οποίο «δείχνει φωτογραφίες της οικίας του» και τον φωτογράφο των οποίων γνωρίζει πολύ καλά. Ενώ, ταυτόχρονα, έκανε γνωστό ότι κατατέθηκε μήνυση εναντίον του κ. Καριώτη για προσβολή προσωπικότητας του με δόλο.

Ολοκληρώνοντας την απάντησή του, ο κ. Χαρμάνας πλήττει το ήθος και την αξιοπιστία του ”αντιπάλου” του, όταν αναφερόμενος στον συντάκτη της αρχικής δημοσίευσης, λέει: «Ποιος τα λέει αυτά; Ο κ. Γιώργος Καριώτης, που ως συμβασιούχος υπάλληλος στην καθαριότητα, τσεπώνει τα λεφτά των δημοτών χωρίς να παρουσιάζεται στην υπηρεσία με ανοχή άνωθεν».

Τετάρτη 15.11.2023

Μπορείς να διαβάσεις:

Μ. Μαρκογιαννοπούλου: «Σκοπός του Σείριου δεν είναι να δημιουργεί θανατοποινήτες σε κλουβιά»

Post a Comment