Back
Ποσειδώνας Μηχανιώνας

Ποσειδώνας Μηχανιώνας: Φινάλε της σεζόν την Τετάρτη

Διάρκεια ανάγνωσης: 2 λεπτά

Oλοκληρώνεται η χρονιά στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας την Τετάρτη και μετά ξεκινούν… διακοπές αλλά και νέος σχεδιασμός.

Ρίχνει αυλαία για μια πετυχημένη χρονιά ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας την ερχόμενη Τετάρτη.

Οι “ψαράδες”, μετά από ένα τελευταίο διήμερο προπονήσεων… συντήρησης, θα κάνουν μεθαύριο ένα αποχαιρετιστήριο τραπέζι. Όπου θα ανταλλάξουν ευχές για “καλό καλοκαίρι”.

Άλλο φιλικό δε έγινε μετά από αυτό με τον Θερμαϊκό Θέρμης. Λόγω τραυματιών δεν έλαβε χώρα εκείνο με τον Διγενή Λακκώματος, που ήταν υπό συζήτηση.

Έτσι, από Τετάρτη θα δοθεί επίσημα το έναυσμα για τη μεταβατική περίοδο. Αλλά και την έναρξη του νέου σχεδιασμού στην ομάδα του Δήμου Θερμαϊκού.

Τόσο για τη συγκρότηση του νέου ρόστερ (ανανεώσεις, μεταγραφές), όσο πρωταρχικά για το νέο τιμ, όπου όλα δείχνουν οτι συνεχίζει ως έχει, με τον Νίκο Νεντίδη και τους συνεργάτες του Νίκο Γρηγοριάδη και Θανάση Καβάση.

Κάτι που θα ξεκαθαρίσει σύντομα για τον Ποσειδώνα.

Το “ταμείο” είναι θετικό για την ομάδα της Μηχανιώνας, που “έχτισε” ένα νεανικό κορμό το προηγούμενο καλοκαίρι, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και ανέδειξε νέα ταλέντα.

Και φυσικά τερμάτισε στην πρώτη τριάδα, πάνω από ιστορικές ομάδες (Δόξα Δράμας, Πανθρακικός κ.α.), κάνοντας πρωταθλητισμό για μέρος του “μαραθωνίου” και εξασφαλίζοντας πολύ έγκαιρα τη σωτηρία.

Μπορείς να διαβάσεις:
ΟΠΑΘ Περσέας: Πέρασε στο Final4 η Κ16 κοριτσιών, 3-0 σετ τον Άρη

Post a Comment