Back
Una pizzeria

UNA pizzeria: O Chef Ανδρέας Τόντης γεφυρώνει τη Νάπολη με την Περαία

Διάρκεια ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η UNA pizzeria αποτελεί σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της καλής πίτσας, αφού ο Chef Ανδρέας Τόντης γεφυρώνει την παραδοσιακή Ναπολιτάνικη κουλτούρα με προϊόντα της Επανομίτικης γης και όχι μόνο!

Η Una pizzeria ανοίγει τις πόρτες της για πρώτη φορά στο κοινό και τους επισκέπτες του Δήμου Θερμαϊκού τον Σεπτέμβριο του 2021. Σε ένα comfort περιβάλλον όπου ο ξυλόφουρνος κυριαρχεί ο chef & ιδιοκτήτης Ανδρέας Τόντης παρουσιάζει στους πιστούς της πίτσας την καλύτερη Ναπολιτάνικη εκδοχή της. Σπάζοντας το cluster του ζαμπόν-κασέρι, ζαμπόν-μπέικον-μανιτάρια η Una επαναπροσδιόρισε την κουλτούρα της πίτσας στο Δήμο Θερμαϊκού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UNA Pizzeria (@unapizzeriaskg)

Με θεμέλιο συστατικό την αγάπη, την τομάτα San Marzano Π.Ο.Π. που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την παρασκευή στη σάλτσα και το ειδικό ιταλικό αλεύρι για τη ζύμη το μενού κρύβει αληθινά γαστρονομικά μαργαριτάρια. Με εξαιρετικές πρώτες ύλες από την Επανομή μέχρι την Αίγινα και από τα Γρεβενά μέχρι την Αμφιλοχία οι συνταγές αποτελούν γευστικούς σταθμούς.

Η Una pizzeria δημιουργικά ανήσυχη δεν σταματάει να δοκιμάζει υλικά & συνταγές, έτσι ώστε ο  απλός επισκέπτης της να μετατραπεί σε πιστό ακόλουθο. Μπορείς να ανακαλύψεις το πλήρες μενού της με ένα κλικ στο unapizzeria.gr ή να την επισκεφτείς στην Περαία, Φιλίππου 1. Φυσικά μπορείς να κάνεις τις παραγγελίες σου online από όλες τις πλατφόρμες παρεγγελιοληψίας.

Η #agendaethermaikos προτείνει:

Αν είσαι παραδοσιακός τύπος η αληθινή Margarita θα σε ικανοποιήσει απόλυτα. Αν πάλι είσαι τύπος που σου αρέσει να δοκιμάζεις τότε η Fresca είναι η επιλογή σου. Για σαλάτα θα σου προτείνουμε την Burratina. Για ζυμαρικό η Bucatini all` Amatriciana είναι μια ιδανική επιλογή. Φυσικά αν είσαι ο τύπος της παρέας που θέλει να παίξει “εμπειρικά” το Panuozzo Napoletano με πανσέτα χοιρινή είναι μονόδρομος (μας λες ευχαριστώ αργότερα). Ολοκλήρωσε το γεύμα σου με ένα ποτήρι ροζέ ξηρό.

Μπορείς να διαβάσεις:

The NEST: Το νέο Brunch spot στους Ν. Επιβάτες

Post a Comment