Back
Bane Prelevic

Νικήσε η συμμετοχή στο Basket Tournament – Guest Star ο Bane Prelevic

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: 5 λεπτά

Το Basket Tournament που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Περαίας είναι ο ορισμός των εκδηλώσεων που χρειάζεται η μαθητική – αθλητική κοινότητα!

To ΔΑΚ Περαίας γέμισε από νωρίς με μαθητές – αθλητές, γονείς & φίλους να δίνουν το παρών σε ένα μπασκετικό τουρνούα που τα είχε όλα. Ο σύλλογος γονένων & κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Περαίας διοργάνωσε μια γιορτή για τον αθλητισμό και την μαθητική κοινότητα διαθέτοντας όλες τις εισφορές του τουρνουά για την αγορά απινιδωτή, υπό την αιγίδα του Δήμου Θερμαϊκού. Guest Star της εκδήλωσης ο Bane Prelevic.

Οι μικροί αθλητές – μαθητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους!

Το γήπεδο δεν άργησε να γεμίσει από χαρούμενες φωνές με μαθήτριες και μαθητές του σχολείο να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, εντός και εκτός γραμμών γηπέδου. Τα πρώτα παιχνίδια έγιναν ανάμεσα στους μαθητές και τις μαθήτριες με μεικτές ηλικιακές ομάδες, ενώ λίγο αργότερα οι μαθητές του σχολείου έπαιξαν με τους αθλητές των τμημάτων του Αχιλλέα Θερμαϊκού. Νικητής σε κάθε περίπτωση ήταν το παιχνίδι & τα χαμόγελα.

Bane 1

Η αναμνηστική φωτογραφία της εκδήλωσης.

Guest Star Bane Prelevic.

Υπό τους ήχους του We will rock you o παρουσίαστης της εκδήλωσης Κωνσταντίνος Καλαμίδας ζήτησε από την κερκίδα παλμό ώστε να υποδεχτούν τον Bane Prelevic, “έναν άνθρωπο που πρώτα έβαλε σουτ από τη γραμμή των 6,25 και μετά περπάτησε, έναν καλοσφαιριστή που έχει άρρηκτα συνδεμένο το όνομα του με το ελληνικό basket, έχοντας κατακτήσει στην αθλητική του πορεία Κύπελλο Κυπελλούχων. Πρώταθλημα Ελλάδος, Κύπελλο Κόρατς, Κύπελλο Ελλάδος, Κύπελλο Ιταλίας με προσωπικό ρεκόρ παραγωγής πόντων σε ένα παιχνίδι τους 58 μόλις σε ηλικία 19 ετών, ενώ διατηρεί μέχρι στιγμής το απόλυτο ρεκόρ στην Α1 με 10/14 εύστοχα τρίποντα σε ενα παιχνίδι.

Ο πρόεδρος του του Σ.Γ&Κ. του 2ου Δημ. Σχ. Περαίας Προκόπης Μέριανος ευχαριστήσε τον Bane Prelevic για την παρουσία του και την προσφορά του και εκ μέρους του συλλόγου του δόρισε μια πένα έτσι ώστε πλέον να υπογράφει με αυτή το βιβλίο του “Η Δύναμη της Ήττας”.

Ο “Bane” χαιρέτησε την εκδήλωση, δηλώνοντας χαρούμενος που βλέπει το γήπεδο γεμάτο, με παιδιά & μικρούς αθλητές-αθλήτριες. Μεταξύ άλλων ο Bane Prelevic έθεσε τους “κανόνες” του καλού & κακού γονέα σε σχέση με τον προπονητή & τον αθλητή.

Μικροί αθλητές, παιδιά και γονείς δεν έλειψαν να συνομιλήσουν μαζί του για το νέο του βιβλίο “Η Δύναμη της Ήττας” ενώ δεν σταμάτησε στιγμή να υπογράφει το  βιβλίο του, μπάλες, φανέλες καθώς και τα εισιτήρια της εκδήλωσης.

Antidimarxoi

Χαλαροί & χαμογελαστοί τα μέλη της διοίκησης, στις κερκίδες του ΔΑΚ.

Ήταν όλοι εκεί.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Θεόδωρος Τζέκος ο οποίος στον δικό του χαιρετισμό μεταξύ άλλων δήλωσε: Είναι μεγάλη μας χαρά να βλέπουμε τα γήπεδα μας γεμάτα όπως σήμερα. Από την πρώτη στιγμή ως δημοτική αρχή έχουμε θέσει ψηλά στις προτεραιότητες μας όλα τα γήπεδα του δήμου Θερμαϊκού προσπαθώντας να ιεραρχήσουμε τις ανάγκες που έχουν. Είμαστε ωστόσο εδώ για να αγκαλιάζουμε τέτοιες μοναδικές εκδηλώσεις.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι: Αντιδήμαρχοι: Δημήτρης Γρουσουζάκος, Φώτης Μπαξεβάνης, Πέτρος Γαβριήλ Αθανασούλης, Γιώργος Σαπλιγκίδης, καθώς και ο ενταταλμένος σύμβουλος αθλητισμού & δημοτικός σύμβουλος Αποστόλης Δεμερτζής.

NBA Jr.

Jr. NBA – New York Knicks Achilleas Thermaikou

Άρωμα ΝΒΑ Jr – NEW YORK KNICKS

To Jr. NBA είναι το επίσημο πρωτάθλημα μπάσκετ του NBA για νεαρούς αθλητές. O προπονητής Γιώργος Εργανιάν μιλώντας στην εκδήλωση είπε: Το ΝΒΑ Jr. προέχεται από ομάδες – σχολεία και αθλητές με στόχο να αναπτύξει ένα δια βίου πάθος για το μπάσκετ σε αγόρια και κορίτσια, διδάσκοντας θεμελιώδη στοιχεία του αθλήματος. Η φιλοσοφία του είναι να μοιραστεί το παιχνίδι του μπάσκετ με νέους αθλητές σε όλο τον κόσμο, διδάσκοντας δεξιότητες, αξίες και ευεξία σε ένα θετικό και διασκεδαστικό περιβάλλον. Η ολιστική αυτή προσέγγιση έχει ως στόχο να ενισχύσει την κουλτούρα του νεανικού μπάσκετ, να διδάξει μαθήματα ζωής. Ο Αχιλλέας Θερμαϊκού συμμετέχει σε αυτό ως New York Knicks. Δείτε περισσότερα για τη διοργάνωση εδώ.

Οι Μπαμπάδες του 2ου Δημ. Σχ. Περαίας!

Τρίποντα – Air Ball & σκληρές μάχες για τους Μπαμπάδες.

Η εκδήλωση έκλεισε με “διπλό” για του Μπαμπάδες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Περαίας. Τα μεγάλα “αγόρια” του σχολείου προσπάθησαν να κλέψουν τις παραστάσεις με πάσες βγαλμένες μέσα από το NBA, θεαματικές τρίπλες, διεκδικήσεις εντός και εκτός ρακέτας & σουτ για τρίποντα που προσπάθούσαν να βρουν το στόχο τους. Το πρώτο 2′ μπορεί να φάνταζε πιο πολύ για μήλα, ωστόσο οι Μπαμπάδες βρήκαν τον ρυθμό τους, χαρίζοντας μοναδικά στιγμιότυπα! Ερωτηματικό αποτελεί μέχρι και αυτή τη στιγμή γιατί ο πρόεδρος του Σ.Γ&Κ Προκόπης Μέριανος άλλαξε φανάλε παίζοντας και με τις δύο ομάδες;

Οι χορηγοί πολύτιμοι υποστηρικτές σε αυτό το Basket Tournament.

Επιχειρήσεις του Δήμου Θερμαϊκού αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την πρωτοβουλία του Σ.Γ&Κ. του 2ου Δημ. Σχ. Περαίας ως χορηγοί, στήριζοντας με το δικό τους τρόπο την εκδήλωση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους: ΓΝΩΣΗ Βιβλιοχώρος, ΛΕΩΝΙΔΑΣ Fresh Market, ABUELOS, ΑΝΕΣΤΗΣ Χασαποταβέρνα, Οικογένεια Χριστοδούλου, Happy Moments. Υποστηρικτές: ΕΘΟΠΑΚ Θερμαϊκού, TRAIN Studio – Sound & Lights. Χορηγός Επικοικωνίας: ethermaikos.gr

Μπορείς να διαβάσεις:

Παρακολουθήστε ζωντανά την παρέλαση 25ης Μαρτίου LIVE στο ethermaikos.gr

Post a Comment