Back
Τα Μπινελίκια

New Entry: Τα Μπινελίκια

Διάρκεια ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ό,τι γνώριζες για τα μπινελίκια μέχρι χθες ξέχασε το!

Τα μπινελίκια άνοιξαν την πόρτα τους στην οδό Δημοκρατίας και είναι έτοιμα να σε κακομάθουν μέσα από τη δημιουργική κουζίνα τους, που γεφυρώνει περίτεχνα τη νοστιμιά με τα εκλεκτά υλικά!

Η Ελισσάβετ Βαχτσεβάνου στην κουζίνα και ο Πέτρος Χατζηαγγέλου στην εξυπηρέτηση μας καλωσορίζουν στα Μπινελίκια καθημερινά από τις 11:00 μέχρι και αργά το βράδυ. Το μενού διαφοροποιείται καθολικά μέσα από τα ολόφρεσκα υλικά, τους μαγειρικούς συνδυασμούς και τις εξαιρετικές γεύσεις. Αβγά με καβουρμά, Τηγανητό Απάκι, Παστουρμαδόπιτα, Σπιτικά Ντολμαδάκια, Χειροποίητες αλοιφές, Παστουρμάς θαλάσσης, Φιλέτο ψαριού με χόρτα τσιγαριστά, Κεφτεδάκια, Χαπτόδι ξιδάτο με φάβα, Σουβλάκι γαρίδας με σως ταρτάρ, Ανεβατό Γρεβενών καθώς και “Το Μπινελίκι” είναι κάποια από τα πιάτα που θα βάλουν τον επισκέπτη σε γευστικές ανησυχίες!

Τα Μπινελίκια

Τα Μπινελίκια, Δημοκρατίας 104 Περαία

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ (@ta_mpinelikia)

Κάθε μέρα και μια μοναδική προτάση!

Καθημερινά δεν λείπουν και τα πιάτα ημέρας όπως: Μυδοπίλαφο, Σουπιές, Κριθάροτο γαρίδας, Παϊδάκια αρνίσια, Σεφταλιά κα. “Στόχος μας είναι να μαγειρεύουμε γευστικά, νόστιμα. Με αγάπη! Όπως ακριβώς γνώριζουμε να το κάνουμε χρόνια.. όπως ακριβώς το κάνουμε στο δικό μας τραπέζι, με τους δικούς μας ανθρώπους” θα πει στη #Agendaethermaikos η Ελισσάβετ Βαχτσεβάνου.

“Το νέο μας ξεκίνημα βασίζεται σε κάτι πολύ σημαντικό. Και αυτό δεν είναι άλλο από το να δώσουμε στους επισκέπτες μας το συνδυασμού του προσιτού φαγητού, μέσα από ωραίες μαγειρικές τεχνικές, φρέσκα υλικά, καλή εξυπηρέτηση και μία κάβα από εξαιρετικές ετικέτες σε Τσίπουρο, Ούζο & Αποστάγματα”, θα πει μεταξύ άλλων ο οικοδεσπότης Πέτρος Χατζηαγγέλου.

Ακολουθήστε σε Facebook & Instagram Τα Μπινελίκια και μείνετε ενημερωμένοι για τις καθημερινές προτάσεις της κουζίνας.

Μπορείς να διαβάσεις:

O Τρ. Δαράβαλης παρουσιάζει το μυθιστόρημα «Σκοτεινά φιορδ»

Post a Comment