Back
ΟΠΑΘ Περσέας

Κωνσταντίνα Μιχαηλίδου: Το ανερχόμενο αστέρι του Περσέα μιλά στο ethermaikos

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: 4 λεπτά

Στο ethermaikos.gr μίλησε το ανερχόμενο “αστέρι” στο γυναικείο βόλεϊ του Περσέα, η μόλις 15χρονη Κωνσταντίνα Μιχαηλίδου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Εκτός από το παρόν, ο ΟΠΑΘ Περσέας μεριμνά και για την επόμενη μέρα του, έχοντας ισχυρές ακαδημίες, με μεγάλη συμμετοχή και εφόδια για στελέχωση των μεγαλύτερων τμημάτων στο κοντινό μέλλον.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Με δουλειά σε βάθος και συμμετοχή και σε κλιμάκια της ΕΠΕΣΘ, όπως η Κωνσταντίνα Μιχαηλίδου. Το ταλέντο της οποίας “λάμπει” από νωρίς. Γεννηθείσα το 2008, η μόλις 15χρονη ακραία προέρχεται από αθλητική οικογένεια, καθώς ο πατέρας της Άρης είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, έχοντας διατελέσει έφορος και φροντιστής στον Περσέα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η Κωνσταντίνα Μιχαηλίδου, με συμμετοχή στις Παγκορασίδες της ΕΠΕΣΘ (γκρουπ για γεννηθείσες 2007 και 2008), πήρε μέρος σε πολλές κυριακάτικες προπονήσεις, αλλά και στο “ ΑLL STAR”, μεταξύ Ανατολής και Δύσης, πριν περίπου ένα μήνα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Με καταγωγή από Περαία, η νεαρή αθλήτρια αγωνίζεται εδώ και μια πενταετία περίπου στα τμήματα της ομάδας του Δήμου Θερμαϊκού, όπως Κ16 και Κ18. Με ανάλογη συνέχεια, το μέλλον της ανήκει, για να ανοίξει τα φτερά της σε υψηλότερο επίπεδο, με τον Περσέα, που εδραιώνεται ψηλά και στους άνδρες (Pre League) και στις γυναίκες (Α2), να είναι το κατάλληλο σκαλοπάτι.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η Κωνσταντίνα Μιχαηλίδου μίλησε στο ethermaikos.gr, επισημαίνοντας:

“Ο Περσέας είναι ομάδα που αγαπά το βόλεϊ. Στην Κ18, τις κορασίδες, μπήκαμε στην 8άδα της ΕΠΕΣΘ. Στις παγκορασίδες, Κ16 είμαστε στη 16άδα, με στόχο την 4άδα. Ο επόμενος αγώνας θα είναι στους ομίλους των 16, αφιύ την τελευταία αγωνιστική έχουμε ρεπό και περιμένουμε την κλήρωση, τερματίζοντας 2οι στον όμιλό μας. Στις 8 Απριλίου θα δοθεί ο πρώτος από τους 6 αγώνες για την είσοδο στην 8άδα. Στόχος του Περσέα είναι η 4άδα και εκεί να παλέψουμε για το καλύτερο. Μιλάω για την Κ16, όχι γενικά για τον Περσέα. Ατού μας στο τμήμα είναι οτι είμαστε αγαπημένες και δουλεύουμε αρκετά κάθε μέρα με τον προπονητή μας, κ. Γιώργο Κοτόρτση”.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

“Τα όνειρά μου στο βόλεϊ”

Για να συνεχίσει η Κωνσταντίνα Μιχαηλίδου: “Ο κόσμος μας γενικά είναι πολύ κοντά στην ομάδα, ειδικά σε κρίσιμα παιχνίδια. Το γήπεδο γεμίζει και φυσικά έχουμε και δικιά μας θύρα, το “Gate 99”, που αποτελείται από μαθητές του Λυκείου κατά βάση. Σε προσωπικό επίπεδο, είμαι ευχαριστημένη με την ομάδα, γιατί διαθέτει όλα τα εργαλεία για να κάνει μία σωστή προπόνηση. Ωραία γήπεδα, γυμναστήριο, πολύ καλούς ανθρώπους και προπονητή γύρω από την ομάδα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Όλα αυτά βοηθούν ώστε να κυνηγώ το στόχο μου, που είναι να αγωνιστώ στη γυναικεία ομάδα και στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Το ότι υπάρχει μία τέτοια ομάδα σαν τον Περσέα στην Περαία είναι χαρά για όλους στην περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού. Και φυσικά και για εμένα την ίδια, γιατί εδώ έχω γεννηθεί και εδώ έχω μεγαλώσει.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Για το βόλεϊ, όνειρο είναι να παίξω στην εθνική ομάδα και σε ομάδα της μεγάλης κατηγορίας. Ο συνδυασμός με τα μαθήματα σίγουρα είναι δύσκολος, γιατί πέντε προπονήσεις συν τους αγώνες είναι αρκετές και οι υποχρεώσεις με τα μαθήματα επίσης είναι πολλές. Ωστόσο, μέχρι τώρα έχει βρεθεί η χρυσή τομή και είμαστε καλά. Στο λύκειο τα πράγματα θα είναι λίγο πιο δύσκολα. Εκεί με ένα σωστό προγραμματισμό πιστεύω οτι θα τα καταφέρω”.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μπορείς να διαβάσεις:
Νέοι Επιβάτες: Επίδειξη ισχύος η Αναγέννηση με χατ τρικ Χατζόπουλου (1-4)

Post a Comment