Back
Α. Γεωργιάδης

Α. Γεωργιάδης στην Περαία: «Σας ζηλεύω που μένετε εδώ»

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: 3 λεπτά

Στην Περαία βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο υποψ. Βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης όπου επισκέφτηκε το προεκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στην παραλία της Περαίας – Η «Νίκαια της Ελλάδας», ο «πρωθυπουργός της Θεσσαλονίκης» και η «στεναχώρια» της προηγούμενης κάλπης.

Ο πρώην Υπουργός Ανάπτυξης και υποψ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, έφτασε το απόγευμα της Τρίτης στην Περαία όπου περπάτησε κατά μήκος του παραλιακού πεζοδρόμου, έβγαλε φωτογραφίες με φίλους του κόμματος, πήγε στο προεκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στην Πλατεία Ελευθερίας ενώ περπάτησε και στην σκάλα της Περαίας.

Τον Α. Γεωργιάδη συνόδευε ο πρώην υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, και οι υποψ. Βουλευτές Β. Θεσσαλονίκης κκ. Θεόδωρο Καράογλου, Δημήτρη Βαρτζόπουλο, Φάνη Παπά και Σάββα Αναστασιάδη. Επίσης, μαζί του ήταν και η υποψήφια βουλευτής επικρατείας, Νεφέλη Χατζηιωάννου όπως και ο πρώην Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νίκος Παπαϊωάννου.

Μετά τον περίπατο, σταμάτησαν στην περιοχή Κοχύλι όπου και μίλησαν στους παρευρισκόμενους. Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, ήταν εκείνος που προλόγισε τον κ. Α. Γεωργιάδη καθώς και τον κ. Καραγιάννη.

Ο Α. Γεωργιάδης έσπευσε να συγχαρεί τον κ. Τσαμασλή λέγοντάς του πως «η πρόοδος της πόλης είναι μοναδική στην Ελλάδα» ενώ για τον ίδιο είπε ότι είναι «ένας πολύ άξιος δήμαρχος». Επίσης, σχολίασε τον παραλιακό πεζόδρομο ως «ένα από τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας» ενώ τον χαρακτήρισε «την Νίκαια της Ελλάδας».

Στην συνέχεια μίλησε για τα τρία μεγάλα έργα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης και αφορούν τον Δ. Θερμαϊκού, δηλαδή το Thess Intec στην Περαία, τον κάμπινγκ του ΕΟΤ στην Αγία Τριάδα και την μαρίνα στην Νέα Μηχανιώνα.

Η «στεναχώρια» Άδωνι και ο «πρωθυπουργός της Θεσσαλονίκης»

Παρόλα αυτά, ο πρώην υπουργός έκανε παράπονα για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου αποκαλώντας το «άδικο», διότι όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «στην Θεσσαλονίκη το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που έπρεπε. Είναι αδικία για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διότι αν μου πείτε σαν Υπουργός Ανάπτυξης ποια άλλη πόλη μας απασχόλησε περισσότερο αναλογικά από οποιαδήποτε άλλη; Είναι μακράν η Θεσσαλονίκη! Τα περισσότερα έργα αναλογικά πήγαν στην Θεσσαλονίκη. Οι περισσότερες επενδύσεις αναλογικά πήγαν στην Θεσσαλονίκη. Τα περισσότερα χρήματα αναλογικά στην Θεσσαλονίκη».

Χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «πρωθυπουργό της Θεσσαλονίκης», λέγοντας μάλιστα πως «είναι αδικία να μην πάρει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό». Ολοκλήρωσε λέγοντας στους παρευρισκόμενους «Με πιάνει η στεναχώρια να βλέπω να μας περνάει η Κρήτη, να μας περνάει η Αττική και να χάνουμε τη Θεσσαλονίκη. Δεν αντέχω! Βάλτε τα δυνατά σας την άλλη Κυριακή να το αλλάξουμε!»

Για τις επόμενες δέκα μέρες, ο Α. Γεωργιάδης ζήτησε να δείξουν την «πραγματική φροντίδα» που έδειξε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη, καθώς μίλησε και για το «ξεκόλλημα» του Μετρό Θεσσαλονίκης, το fly over, την σιδηροδρομική γραμμή στο λιμάνι, το Logistic Center και για τις ιδιωτικές πρωτοβουλίες που ενίσχυσε η Ν. Δημοκρατία.

Ολοκληρώνοντας, εξέφρασε ότι θεωρεί αυτονόητη την αυτοδυναμία που θα δοθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενημερώνοντας πάλι πως σε κάθε άλλη περίπτωση θα υπάρξουν επαναληπτικές εκλογές στις αρχές Αυγούστου.

Τέλος, σχολίασε ότι «ο κόσμος έχει ήδη αποφασίσει ποια κυβέρνηση θέλει». Την ευθύνη που «τρέχουμε πάλι στις κάλπες και χάνει η Ελλάδα τόσο χρόνο και τόσο χρήμα» είναι ο Αλέξης Τσίπρας και οι «ονειρώξεις» που είχε.

Μπορείς να διαβάσεις:

LIVE το Δημοτικό Συμβούλιο στις 18:00

Descriptive alt text

Post a Comment