Back
Black Hole

BLACK HOLE: Ο Πρώην, ο Νυν, οι Παιδικές Χαρές & κάτι ηλεκτρικά ποδήλατα.

Διάρκεια ανάγνωσης: 3 λεπτά

Η στήλη που αγάπησες με πάθος είναι εδώ! Τα κεφάλια μέσα, καλό χειμώνα μαζευτείτε διότι πάμε να “τραβήξουμε” τη γραμμή που λένε και στις ταβέρνες.

Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, πέρσι τέτοιο καιρό ήμασταν μια ανάσα πριν την πρώτη Κυριακή. Μια Κυριακή που κάποιους τους έστειλε για σύνταξη. Για αυτά όμως θα πούμε σε επόμενα #blackhole.

Το Κέντρο Επικοινωνίας και ο Διαβιβαστής μεταδίδουν.

To ΚΕΠΙΚ είναι δυνατό και ο Διαβιβαστής μας μεταφέρει από τη Νέα Μηχανιώνα πως ο Ψηλός δεν τα πάει καλά! Τρεις λαλούν και δυό χορεύουν. Το “χωριό” λέει πως ο “Ψηλός” έχει χάσει την μπάλα. Καθημερινότητα, Φωτισμός, Καθαριότητα προσπαθούν να μπουν στη σειρά. Τα ογκώδη κάνουν πάρτι και τα κλαδιά είναι ακόμα στα παντού. Ναι, προφανώς κάποια κάφροι τα άφησαν εκεί. Εμείς όμως δεν πρέπει να τα μαζέψουμε. Πρέπει.

Από το μέτωπο της “Μάνας” Επανομής που έλεγε και ο Γιάννης θυμήθηκε ο πρώην Αντιδημάρχος να γράψει για τα περιβόητα έργα. Ήταν τόσα πολλά τα έργα της διοίκησης του, που με περηφάνια δηλώνει πως τα στηθαία που έβαλαν στον δρόμο της Επανομής έσωσαν ζωές. Γιατί ως γνωστό τα στηθαία τα έβαλε ο Δήμος και όχι η Περιφέρεια. Όπως είπε και ο “Τεχνικός” τους έφαγε ο Περιφερειακός, το κλειστό γήπεδο και οι ασφαλτοστρώσεις που άργησαν 3 χρόνια. Μάλλον για αυτό δεν βρήκαν στην κάλπη ούτε στο σταυρό τους. Διότι με 300+ “κομμάτια” δεν βγαίνεις ούτε Πρόεδρος σε 15μελες κ. Αντιδήμαρχε.

Ακολουθεί δωρεάν στιλιστική συμβουλή. Άσε το σακάκι στον ώμο. Δεν είσαι ο Γεννηματάς. Και Ψωμιάδης που έκανε το ίδιο ως φθηνή αντιγραφή του πρώτου, πέρασε τη φυλακή “ξυστά”. Γύρνα το στο τζάκετ.

Παιδικές (Χαρές) Λύπες

Και μια μέρα ξαφνικά ξυπνήσαμε και είδαμε σε όλες τις Παιδικές Χαρές τις πινακίδες που θα έπρεπε να είχαν βάλει από το 2022. Τότε βέβαια ο Αντιδήμαρχος έλεγε πως τις βγάζουν οι γονείς. Για αυτό λοιπόν παραγγειλάμε ωραίες νέες σοβαρές πινακίδες που μπήκαν σε κάθε είσοδο από τις Παιδικές Χαρές του δήμου που αναφέρουν: ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 58/2022 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. Τώρα φυσικά μην φανταστείς πως θα βάλουν λουκέτο γιατί δεν θα τους γράψει μόνο το ethermaikos αλλά το LUBEN. Luben σου δίνουμε θεματάκι να μας θυμηθείς. Φυσικά μην ξεχνάμε πως έχουμε και τις νέες Παιδικές Χαρές – Φαντάσματα. Είναι αυτές που τις ξήλωσαν. Ρε, λες να τσιγκουνεύτηκαν τις πινακίδες και να έβγαινε πιο οικονομικά να τις ξηλώσουν! Πάντως ο Δήμαρχος  μαθαίνω τις έχεις ψηλά στην ατζέντα του…

Δωρεάν Ηλεκτρικά Ποδήλατα.

Ο Διαβιβαστής μας μεταφέρει πως πλέον στα λεξικα στη λέξη φιάσκο γράφει: Φιάσκο, το: (άμεσο δάνειο) ιταλική fiasco. Ουδέτερο, που δηλώνει αποτυχία. Βλέπε περισσότερες πληροφορίες στο: Δωρεάν Ηλεκτρικά Ποδήλατα της Περαίας.

Κάναμε γιορτές, βάλαμε οθόνες, βάλαμε και 3 παρκιγνκ από τα 6-7 που θα έπρεπε να υπήρχαν, από τα 50 ποδήλατα ζήτημα να είδαμε 15 μαζεμένα διαθέσιμα. Δήθεν τα κατέστρεφαν οι “πιτσιρικάδες”, τα είδαμε όμως παντού την πρώτη Κυριακή των εκλογών. Τη δεύτερη Κυριακή ήταν στην αποθηκή του Δήμου που είναι ακόμα. Τζάμπα οι χαρές, τζάμπα οι δηλώσεις τζάμπα τα μπαλόνια. Φιάσκο με τα όλα του. Κύριε Διευθυντά τα χαιρετίσματά μας!

Disclaimer – Αποποίηση Ευθυνών: Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική – Any resemblance to actual events or locales or persons, living or dead, is entirely coincidental.

Μπορείς να διαβάσεις:

BLACKHOLE

Post a Comment