Back
Ακουάθλου

Στους Ν. Επιβάτες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Aquathlon στην OPEN κατηγορία

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Την διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ακουάθλου στην OPEN κατηγορία ενέκρινε με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο.

Στις 28 Ιουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ακουάθλου στην open κατηγορία, στην παραλία των Νέων Επιβατών, μετά και την ομόφωνη έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια της 17ης τακτικής συνεδρίασης το απόγευμα της Τετάρτης 12/06.

Υπενθυμίζεται ότι το αγωνιστικό πρόγραμμα της Τριαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΤΟΕ) για το 2024 έχει ξεκινήσει ήδη από τον Φεβρουάριο με το δεύτερο τρίαθλο σε πισίνα super sprint στο Χαλάνδρι της Αττικής.

Στον Δήμο Θερμαϊκού θα λάβει χώρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακουάθλου το οποίο περιλαμβάνει κολύμβηση και ακολουθεί το τρέξιμο, ενώ το κολύμπι σχεδόν πάντα διεξάγεται σε ανοιχτή θάλασσα, σε αποστάσεις 750 μέτρων ή 1,5 χιλιομέτρων ή 1,9χλμ. και το τρέξιμο περιλαμβάνει αποστάσεις 5 ή 10 ή 20 χιλιομέτρων.

Ο αγώνας στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος αποτελεί συνδιοργάνωση της Τριαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΤΟΕ) και του WHYNOT, μία διοργάνωση αθλητικών και όχι μόνο δραστηριοτήτων με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στην διοργάνωση αγώνων ποδηλασίας, τριάθλου, τρεξίματος και multisports.

Μπορείς να διαβάσεις:

4.000 τουρίστες αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Post a Comment