Back
Κάμπινγκ

Πεδίο «μάχης» το Δ.Σ – «Άγρια» συμπλοκή στην «αρένα» του κάμπινγκ Αγ. Τριάδας

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: 4 λεπτά

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα η παρέμβαση διαμαρτυρίας για το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας με Δημοτικούς Συμβούλους, εκπροσώπους φορέων και πολίτες να παίρνουν θέση σε ένα νέο «πεδίο βολής».

Άνοιξε ακόμα ένας κύκλος αντιπαραθέσεων από κατοίκους του Δήμου και μέλη διαφόρων Συλλόγων οι οποίοι αντιτίθενται σθεναρά στην εκποίηση του πρώην κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας, ενόψει της λήξης του δημόσιου διαγωνισμού που είχε δημοσιευθεί από το ΤΑΙΠΕΔ πριν από περίπου τρεις μήνες.

Οι διαμαρτυρόμενοι βρίσκονται ήδη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου σε μία συμβολική κίνηση με σκοπό να εκφράσουν για ακόμα μία φορά την αντίθεσή τους στη δημιουργία τουριστικού χωριού, ενώ οι τοποθετήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις του κοινού.

«Όροι γραμμένοι στο πόδι»

«Με όρους γραμμένους στο πόδι θα εκποιηθεί το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας», θα σχολιάσει ο Σπύρος Κουζινόπουλος, στην ομιλία – παρέμβαση λίγο πριν την έναρξη της 17ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Τον καύσωνα των ημερών θα ακολουθήσει η μεγάλη καταστροφή του πιο όμορφου ελεύθερου χώρου», θα σχολιάσει λίγο αργότερα για να ολοκληρώσει λέγοντας:

«Σκεφτείτε τι θα πείτε στα παιδιά σας αύριο – μεθαύριο, όταν θα σας ρωτήσουν τι κάναμε ως Δήμος Θερμαϊκού και δεν προστατεύσαμε αυτόν τον όμορφο χώρο».

Σπύρος Κουζινόπουλος, εκπρόσωπος Επιτροπής Πρωτοβουλίας “Σώστε το Κάμπινγκ”

«Μνημονιακοί» οι όροι

Η Κωνσταντίνα Μώραλη, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αγίας Τριάδας μίλησε για «μνημονιακούς όρους» για το «έγκλημα», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, της εκποίησης του κάμπινγκ. «Τα πράγματα σήμερα είναι πιο απειλητικά» θα σχολιάσει σε άλλο σημείο, ενώ θέλησε να τονίσει ότι «δεν κάνουμε διαχείριση σε έναν χώρο που μας ανήκει».

«Οι εποχές του λίγο έτσι και λίγο αλλιώς τελείωσαν. Ή θα είσαι με τα λαϊκά προβλήματα και τις ανάγκες του».

Επιτάχυνση των εργασιών ζητά ο Γ. Τσαμασλής

«Εγώ είμαι ιδιαίτερα ευτυχής γιατί άρχισε να γίνεται συνείδηση και σε όσους μας αντιπολιτεύονταν πόσο σημαντικό έργο είναι», σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Τσαμασλής όταν πήρε τον λόγο.

Για να συνεχίσει «αύριο είναι καθοριστική και μεγάλη μέρα για τον Δήμο μας, αν πετύχει ο διαγωνισμός. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που βλέπω τον Δήμαρχο να έρχεται στη θέση μας. Θα περιμένουμε μέχρι και αύριο θα περιμένουμε τις ανακοινώσεις του ΤΑΙΠΕΔ».

Για να ολοκληρώσει λέγοντας «αφού κατατεθούν οι προτάσεις κι εγώ ζητάω από τον Δήμαρχο να το φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να ψηφίσουμε να επιταχυνθούν οι εργασίες», μία δήλωση που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του κοινό το οποίο και προχώρησε σε αποδοκιμασίες του πρώην Δημάρχου.

Π. Πασχαλίδου: «Καλωσορίζω τον κ. Τζέκο στην πραγματικότητα»

«Δεν μπορώ να συμμεριστώ τη σημερινή ευτυχία του κ. Τσαμασλή. Δεν ξέρω αν μπορώ να είμαι ευτυχισμένη, πάντως είμαι προβληματισμένη», σχολίασε η κα. Πασχαλίδου.

«Όταν επέστρεψε ο κ. Τζέκος από την Αθήνα έδειξε ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι όλα πάνε καλά. Τον είχα ρωτήσει τι συνέβη και πήγαν όλα τόσο καλά και δεν μου απάντησε. Σήμερα είμαστε χαρούμενοι που αντιλαμβάνονται τι λέγονται ότι τόσο καιρό δεν είχαμε διεκδικήσει όσα έπρεπε. Χαιρόμαστε που έρχεται στα πόδια μας».

«Με την εικόνα του σκουπιδότοπου κατεβήκατε στις εκλογές. Με αυτόν τον κόσμο. Πως αυτό μετατρέπεται και γίνονται σωστοί οι επενδυτές; Με ποιους διαβουλευτήκατε; Ποιοι σας επισκέφτηκαν; Μέχρι που είναι διατεθειμένοι να φτάσουν;».

Θ. Τζέκος: «Ψαρεύοντας σε όλα τα νερά πολιτική δεν μπορούμε να κάνουμε»

Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Θεόδωρος Τζέκος, απάντησε σε όλες τις ενστάσεις και τις τοποθετήσεις που ακούστηκαν, σχολιάζοντας στα λεγόμενα του κ. Κουζινόπουλου ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με ενδεχόμενους επενδυτές με σκοπό τις διαπραγματεύσεις για ευνοϊκότερους όρους.

Ωστόσο, αρνήθηκε να δώσει «ονόματα και διευθύνσεις» όπως του ζητήθηκε από τους κ. Κουζινόπουλο και κα. Μώραλη, κάτι που επίσης προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του.

Στα λεγόμενα του κ. Τσαμασλή απάντησε πως η νέα Διοίκηση δεν έρχεται στη θέση της προηγούμενης καθώς όπως χαρακτηριστικά σχολίασε «εσείς δεχτήκατε τυφλά τους όρους».

Τέλος, απαντώντας στα όσα είπε η κα. Πασχαλίδου ανέφερε ότι «εσείς από όσο θυμάμαι δεν έχετε πάρει θέση. Ψαρεύοντας σε όλα τα νερά πολιτική δεν μπορούμε να κάνουμε».

Μπορείς να διαβάσεις:

Δ. Θερμαϊκού: Μέχρι τις 11:30 θα λειτουργήσουν αύριο νηπιαγωγεία και δημοτικά λόγω καύσωνα

Comment(1)

 • Γαβριήλ Λαμψίδης

  15 Ιουνίου 2024

  ΠΙΣΩ από τέτοιες εθνικές ζημιές
  δεν κρύπτεται, ΦΑΙΝΕΤΑΙ
  ότι υπάρχει προδοσία.
  Τότε ήταν ο Μακάριος, μετά ο ψευτοεθνάρχης,
  μετά ο Σημίτης, μετά ο Τζέφρυ (Παπανδρέου),
  μετά ο Τσίπρας, μετά ο γιος του Εφιάλτη.
  Σήμερα κάποιο άλλο «άδειο σακί»…
  ______________________________
  Κάμπινγκ Αγίας Τριάδας και
  …«Σχέδιο Ατσεσον»
  Πολεμάμε, ηρωϊκά μάλιστα, για τα συμφέροντα των ξένων
  και ζημιώνουμε πάντα τα δικά μας…
  Για να μην πάρουν τους σιδηροδρόμους οι Κινέζοι, τους δώσαμε,
  με υπόδειξη των Βρυξελλών σε μια …χαβαλέ ιταλική εταιρία,
  με ανοχή να μην κάνει τίποτα! Πενήντα επτά νεκροί…
  Για να μην περιέλθει η Κύπρος υπό την επιρροή των Σοβιετικών
  οι Αμερικανοί, μη μπορώντας να κάνουν αλλιώς εκείνη την περίοδο, ετοίμασαν ένα, πέρα από κάθε πρόβλεψη, ευνοϊκό σχέδιο (Άτσεσον), αλλά ο Μακάριος ήθελε να ενωθεί η Κύπρος μαζί του και όχι με την Ελλάδα! Πάει η μισή Κύπρος!
  Δεν δεχτήκαμε να νοικιάσουμε, όλο κι’ όλο, μια στρατιωτική βάση στην Τουρκία, στο ανατολικό άκρο της Κύπρου και χάσαμε ολόκληρη την Κύπρο! Μετά παζαρέψαμε ταπεινωμένοι, να μην τη χάσουμε όλη αλλά τη μισή. Εδώ βρισκόμαστε…
  ___________________
  Στον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ανήκουμε όλοι και, βέβαια, δεν ισχύει ούτε κατά διάνοια η άποψη ότι πλέον όλοι πλην των δημοτικών συμβούλων έχουμε …αναχωρήσει από αυτόν τον τόπο και πλέον μας εκπροσωπούν για όλα, για το σήμερα και το αύριο, για μας και τα παιδιά μας, οι 29 δημοτικοί σύμβουλοι
  και σύμφωνα με την εγκύκλιο του Μ. Βορίδη, ο πανίσχυρος δήμαρχος με τους 17 στους 29 συμβούλους! Η ουσία μετράει, όπως και να καλοπιαστούν τα πράγματα και επί της ουσίας κρίνονται όλοι και πληρώνουν το κόστος.
  _____
  Στο ΔΕΥΤΕΡΟ σημείωμά μου για την υπόθεση της προσγειωμένης, θαρρείς, από τον ουρανό περιοχής των 170 στρεμμάτων (Κάμινγκ Αγίας Τριάδας), πέρα από την μικρή εισαγωγή θα αποφύγω να κάνω οποιαδήποτε προσθήκη, διότι θέλω ολόκληρη η προσοχή σας να συγκεντρωθεί στο …φαινόμενο της αλλαγής των πραγμάτων, την προσγείωση, όπως αιχμηρά αναφέρθηκε, στην πραγματικότητα του δημάρχου, Θ. Τζέκου.
  Σήμερα θα θέσω υπόψη σας και μέχρι τη Δευτέρα που θα επανέλθω, τις τοποθετήσεις επί του …ανυπάρκτου θέματος του νέου δημάρχου και του πρώην δημάρχου, αμφότεροι αρνητικοί πρωταγωνιστές, με περισσότερο εκτεθειμένο τον σημερινό δήμαρχο. Η έννοια του ανυπάρκτου προκύπτει από τα πράγματα, κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά, καθώς όπως όλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά όχι και στην Κοινωνία γνωρίζουν ότι το Κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας, εκποιήθηκε και ανήκει στους …δανειστές, συγνώμη, στο ΤΑΙΠΕΔ (δεν αλλάζει το νόημα), ενώ εμείς, από αυτό που μας ανήκε, ελπίζουμε να μας δώσουν το κατιτίς του…
  _____
  Και τώρα, προσοχή, μην μπερδευτείτε, και νομίσετε ότι ο Τζέκος είναι ο Τσαμασλής και ο Τσαμασλής είναι ο Τζέκος!
  __________________________________
  Θ. Τζέκος, δήμαρχος
  _____
  «Να αναφερθούμε λίγο και στο θέμα αυτό το οποίο είναι μείζον οπότε μπορούμε να αφιερώσουμε λίγο περισσότερο χρόνο και όσο απαιτείται και όσο θα χρειαστεί γι’ αυτήν εδώ τη συζήτηση. Δεν είναι σίγουρα μια καινούργια συζήτηση, μια συζήτηση που άνοιξε πριν από αρκετά χρόνια, όταν το 2014 υπήρχε το πρώτο σχέδιο αξιοποίησης. Πήγαμε σ’ ένα διαγωνισμό άγονο, δεν είχε ενδιαφέρον και για μια δεκαετία παρέμεινε στην ίδια κατάσταση, σ’ αυτήν στην οποία είναι η περιοχή. Μπορεί να λέμε το …φιλέτο, το …καμάρι μας, το …στολίδι μας, αλλά δεν παύει να είναι ένας σκουπιδότοπος σήμερα και ένα κέντρο παραβατικότητας.
  _____
  Και πριν το 2024 το ίδιο ίσχυε. Από τότε που έκλεισε το Κάμπινγκ, πράγματι είχε γνωρίσει στιγμές δόξας και χρόνια δόξας η περιοχή. Φτάσαμε στο σήμερα, σε ένα άλλο πλάνο αξιοποίησης, έχοντας όμως πίσω μας αυτή την εμπειρία, αυτές τις παραστάσεις. Δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε αυτό το δεδομένο γιατί όλοι μπορεί να αρεσκόμαστε στο ιδανικό και στο ιδεατό, αλλά όταν έρχονται και οι ώρες των αποφάσεων πρέπει να επιδεικνύουμε και τη δέουσα, τον δέοντα ρεαλισμό σ’ αυτές εδώ τις αποφάσεις.
  _____
  Ξέρετε ότι πέρασε στο στάδιο της διαβούλευσης το σχέδιο αξιοποίησης που και εκεί εμείς ήμασταν πολύ περισσότερο απαιτητικοί στη διαμόρφωση αυτού του σχεδίου όταν όμως διαμορφωνόταν το σχέδιο. Φτάσαμε στο σήμερα, αναλάβαμε τη Διοίκηση από την 1η του έτους σε ένα ήδη διαμορφωμένο σχέδιο αξιοποίησης. Είχαμε τις φωνές διαμαρτυρίας πάνω στις οποίες πατήσαμε και καλέσαμε το Δημοτικό Συμβούλιο σε ενημέρωση, όχι σε επίσημη συνεδρίαση γιατί υπήρχε πλαίσιο απόφασης. Για να υπάρχει επίσημη συνεδρίαση, αλλά καλέσαμε και την Επιτροπή, την Κίνηση Πολιτών και όλους τους δημότες. Θυμάστε, πριν από δύο μήνες περίπου, σ’ αυτήν εδώ την αίθουσα. Με γεμάτη αίθουσα, όπου ξανασυζητήσαμε το θέμα και δεν θέλω να επαναλαμβάνουμε και να κουράζουμε.
  _____
  Αύριο λήγει η προθεσμία των προσφορών και φαίνεται ότι υπήρξε ενδιαφέρον. Θα δούμε από μεθαύριο τι προτάσεις και τι προσφορές έχουν κατατεθεί. Αυτό όμως το διάστημα δεν μείναμε κι’ εμείς έτσι απραγείς σε όλη αυτήν εδώ τη διαδικασία. Πριν ακόμα αναλάβουμε, ήρθαμε σε επικοινωνία με τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, διατυπώσαμε εκεί τις ίδιες αυτές ενστάσεις, που είχαμε διατυπώσει και στο Δ.Σ. το προηγούμενο διάστημα. Τις ίδιες αυτές ανησυχίες και του Τοπικού, που ενσωματώθηκαν τελικά στην απόφαση του Δ.Σ, αρχές του 2023. Πάνω σε αυτές τις γραμμές και όπως διαμορφώθηκαν και από τις συζητήσεις με τους κατοίκους και από τη συζήτηση του Δ.Σ. συνεχίσαμε.
  _____
  Τέλη Φεβρουαρίου, επισκέφθηκα και εγώ με τον γενικό γραμματέα την έδρα του ΤΑΙΠΕΔ, τα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ, του διευθύνοντα συμβούλου. Συζητήσαμε και ξαναθέσαμε από κοντά εκ του σύνεγγυς τις ίδιες απαιτήσεις και διεκδικήσεις, δηλώνοντας ότι πρέπει να προχωρήσουμε στην αξιοποίηση αυτού του ακινήτου, δεν μπορεί να παραμένει σ’ αυτή την κατάσταση, αλλά θέτοντας τις δικές μας διεκδικήσεις σ’ αυτή την ιστορία.
  _____
  Μάλιστα, πριν λίγες μέρες έγινε και μια επιστολή προς το ΤΑΙΠΕΔ πριν εκπνεύσει η προθεσμία των προσφορών, όπου ξανά και εγγράφως αυτή φορά διατυπώνουμε τις ίδιες θέσεις, τις οποίες θα σας τις διαβάσω συνοπτικά και τις είπαμε κατά τη συζήτηση τότε στο Δ.Σ., όπου ζητάμε μεγαλύτερη έκταση στο Δήμο Θερμαϊκού και όχι 4 στρέμματα, διεκδικώντας συγκεκριμένα οκτώ στρέμματα. Διπλάσια έκταση, προκειμένου να αξιοποιηθούν από τον Δήμο για εκπαιδευτικές αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.
  _____
  Ζητάμε να κατοχυρωθεί ο χαρακτήρας της έκτασης αυτής ως μια περιοχής ελεύθερης πρόσβασης απ’ όλους προς την παραλία αλλά και μέσα από τον οικισμό, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία υπόνοια ότι μπορεί να είναι ένας περίκλειστος χώρος που δεν θα έχουμε πρόσβαση οι υπόλοιποι. Και αυτή η ανησυχία υπήρχε στον κόσμο. Να διαμορφωθεί με δαπάνη του επενδυτή ο παραλιακός δρόμος και ο πεζόδρομος. Να προβλεφθεί, κατά τη σύνταξη του ρυμοτομικού που θα ακολουθήσει ένα δίκτυο δρόμων που θα συνδέει τις δύο πλευρές του οικισμού και να διαμορφωθεί και το τμήμα του ακινήτου από την πάνω πλευρά του δρόμου, που όντως είναι δασικό. Να διαμορφωθεί με σκοπό να δημιουργηθεί ένα δημόσιο πάρκο. Είναι 26 στρέμματα, αν δεν κάνω λάθος, η έκταση.
  _____
  Σ’ αυτές εδώ τις διεκδικήσεις μας δεν βρίσκουμε κλειστές πόρτες. Είναι θέματα που όλα συζητιούνται με το ΤΑΙΠΕΔ και με τους επίδοξους επενδυτές. Κάποιοι μάλιστα, πέρασαν και από μας, από το γραφείο του δημάρχου, να μιλήσουν να συζητήσουν να ενημερωθούν, να αφουγκραστούν την τοπική κοινωνία. Δεν μπορούμε δεν χρειάζεται και δεν υπάρχει λόγος να το κρύψουμε κι’ έγιναν και συζητήσεις και τις ίδιες διεκδικήσεις βάλαμε και σ’ αυτούς. Ενδιαφέρεστε, δεν είναι δικό μας το ακίνητο, είναι του ΤΑΙΠΕΔ, καλώς ή κακώς εκεί κατέληξε – να μην ανοίξουμε αυτή την κουβέντα γιατί είναι στο ΤΑΙΠΕΔ και δεν είναι στον Δήμο, είναι μια πραγματικότητα πάντως σήμερα.
  _____
  Όλες αυτές οι διεκδικήσεις είναι στο τραπέζι και μάλιστα κάποιες από αυτές θεωρώ, να μην πω βέβαιο, αλλά πιθανό, θα γίνουν και αποδεκτές και ως προς την έκταση που θα πάρει ο δήμος, θα έχουμε μεγαλύτερη κομμάτι και ως προς το δίκτυο των δρόμων και στον παραλιακό δρόμο και στην ελεύθερη πρόσβαση στον οικισμό. Όλα αυτά είναι βελτιωτικές κινήσεις, αλλά όπως είπα και νωρίτερα είναι διεκδικήσεις πάνω σε συγκεκριμένα δεδομένα και μια πραγματικότητα.
  _____
  Διεκδικούμε ότι καλύτερο μπορούμε για τον Δήμο μας, για τους δημότες, Να μην βλέπουμε και να μην αντικρίζουμε άλλο αυτήν εδώ την κατάσταση της παραμέλησης και να δώσουμε μιαν αναπτυξιακή έτσι κατεύθυνση στο ακίνητο αυτό εδώ. Το ιδανικό και το ιδεατό κι’ εγώ μαζί σας θα ήταν ίσως να έχουμε πάρκο στη διάθεση του κόσμου, να κάνουμε τις βόλτες μας ελεύθεροι εκεί, αλλά βλέπετε τι δυσκολίες έχει και ο Δήμος να διαχειριστεί ακόμα και μικρά πάρκα των 500 μέτρων και όχι των 160 και 170 στρεμμάτων. Δεν θέλω να κουράσω. Να συνεχίσουμε με τα θέματα.
  _____
  Από τον δήμαρχο ζητήθηκε να πει ονομαστικά με ποιους ενδιαφερομένους για την έκταση του Κάμπινγκ συναντήθηκε και, προσέξτε, ποιαν απάντηση έδωσε:
  «Δεν διαπραγματευτήκαμε με το ΤΑΙΠΕ, το οποίο είναι κύριος του ακινήτου. Σε ενημέρωση που είχαμε και συζητήσεις με κάποιους που ενδιαφέρθηκαν, δεν ζήτησα ονόματα και διευθύνσεις. Διαδικασία της προσφοράς. Κυττάξτε, ξέρω με ποιους συζήτησα, όταν θα ΄ρθείτε από το γραφείο να σας πω και τα ονόματα. Να ΄ρθείτε στο γραφείο μου κι’ αν μου πείτε ότι ενδιαφέρεστε»…
  _________________________
  Γ. Τσαμασλής, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης
  Εγώ σήμερα είμαι ιδιαίτερα ευτυχής διότι πλέον άρχισε να γίνεται συνείδηση σε όλο τον κόσμο και προπαντός σε όσους αντιπολιτεύονταν αυτή τη στρατηγική ανάπτυξη του Δήμου μας που συμπεριέλαβε βέβαια και αυτό το γνωστό οικόπεδο. Και άκουσα μόλις τώρα, το 2014 ήμουν εγώ αιτία να ανοίξει η πόρτα, τέλος πάντων, για να δημοπρατηθεί το 2019. Δεν έχει αυτό σημασία, και το 2014 και το 2019 και πάντα η θέση μου θα είναι να αξιοποιούνται όλες οι δημόσιες εκτάσεις για το κοινό συμφέρον, για το δημόσιο συμφέρον και ιδιαίτερα το δημοτικό συμφέρον, το οποίο όλοι γνωρίζουμε και δεν είναι ανάγκη να αναλύσουμε στη σημερινή συνεδρίαση. Είμαι ευτυχής ακόμη διότι πλησιάζει η ημέρα, η αυριανή, η οποία θα αποδείξει αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον ή όχι. Κι’ αν βέβαια, αύριο έχουμε πραγματικό ενδιαφέρον, δηλαδή μία κατοχυρωμένη προσφορά, τότε θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από όλο το βάρος και την ευθύνη που ανέλαβα για την αξιοποίηση, με όλες αυτές τις ενστάσεις που άκουσα σχετικά με αυτό το οικόπεδο. Αύριο λοιπόν είναι καθοριστική ημέρα και μεγάλη μέρα για τον Δήμο μας αν πετύχει ο διαγωνισμός. Κι’ ακόμα πιο ευτυχής είμαι διότι βλέπω τον νέο δήμαρχο του Δήμου Θερμαϊκού να έρχεται στις θέσεις μας και να υποστηρίζει την πραγματικότητα, τον ρεαλισμό. Η αντιγραφή όταν γίνεται για καλό σκοπό, φέρνει και καλά αποτελέσματα και έτσι οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε. Εγώ το αναγνωρίζω αυτό και την αλλαγή θέσης και την υποστήριξη που αυτή αλλαγή θέσης έφερε για τη συγκεκριμένη αξιοποίηση του συγκεκριμένου οικοπέδου. Θα περιμένουμε λοιπόν μέχρι και αύριο, θα περιμένουμε τις ανακοινώσεις του ΤΑΙΠΕΔ. Εύχομαι και γνωρίζω αυτά που είπε ο κύριος δήμαρχος σχετικά με το ενδιαφέρον που υπάρχει για την αξιοποίηση αυτού του οικοπέδου. Εύχομαι αυτές οι προσφορές να κατατεθούν μέχρι και αύριο, γιατί μέχρι και σήμερα δεν είχα αυτές τις ενδείξεις, μπορεί όμως να κατατεθούν, λόγω τακτικής, και το τελευταίο δευτερόλεπτο αυτές οι προσφορές. Και αφού κατατεθούν τότε κι’ εγώ ζητάω από τον δήμαρχο και τον πρόεδρο του Δ.Σ. να το φέρει το θέμα στο Δ.Σ. για να βάλουμε και άλλους όρους, για την επιτάχυνση δηλαδή των έργων που πρόκειται να αναπτυχθούν σ’ αυτό το οικόπεδο, για να αλλάξει ταχύτατα η μορφή του Δήμου μας, για να γίνουμε επιτέλους τουριστικός Δήμος, να δώσει δουλειά σε ανθρώπους, να δώσουμε σε όλους τους συνανθρώπους μας τη δυνατότητα να επισκέπτονται τα αξιοθέατα στην κυριολεξία και να γίνουμε επιτέλους τουριστικός προορισμός για όλη την Ελλάδα».
  _____
  Περαία 15 Ιουνίου 2024

Post a Comment