Back

Αλλαγή ηγεσίας στο Δ. Θερμαϊκού για τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Διάρκεια ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Κωνσταντίνα Μώραλη παραδίδει τη σκυτάλη στο σύντροφο Κοσμά Στεφανίδη – Ποιος είναι ο νέος επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Θερμαϊκού».

Μέσα από επικοινωνία της με το #ethermaikos η πρώην επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», Κωνσταντίνα Μώραλη, γνωστοποίησε ότι θα συμμετέχει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές όχι, όμως, ως επικεφαλής της παράταξης.

Συγκεκριμένα, στην συγκέντρωση που πραγματοποίησε το ΚΚΕ στην Περαία, στις 12/05 έγινε η ανακοίνωση του νέου επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Θερμαϊκού».

«Λαϊκή Συσπείρωση»

Ο λόγος για τον Κοσμά Στεφανίδη, ο οποίος συμμετείχε ως υποψήφιος Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου. Υπενθυμίζουμε ότι εν τέλει επικράτησε ο Λεωνίδας Στολτίδης.

Ο Κοσμάς Στεφανίδης είναι απόφοιτος ΙΕΚ Ηχοληψίας. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ως τεχνικός ήχου. Τα τελευταία χρόνια είναι αγρότης και γραμματέας στον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Επίσης είναι αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Γονέων Δήμου Θερμαϊκού.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι με την αποχώρηση της κας. Μώραλη από την ηγεσία της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση»  και με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το γυναικείο φύλλο απουσιάζει ολοκληρωτικά από την διεκδίκηση της Δημαρχίας του Θερμαϊκού.

Μπορείς να διαβάσεις:

Κ. Κούτουκας: «Αλίμονο αν ακούγαμε τη φωνή της αντιπολίτευσης!»

Post a Comment