Back
ΟΠΑΘ Περσέας

ΟΠΑΘ Περσέας: Ήττα 3-0 στην Πρέβεζα στον πρώτο τελικό – Ψάχνει απάντηση το Σάββατο

Διάρκεια ανάγνωσης: 2 λεπτά

Νέο ραντεβού το Σάββατο στο “ΚΑΠΠΑ 2000” με τους Ηπειρώτες για τον Περσέα, που καλείται να φέρει στα… ίσια τη σειρά με τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας, ώστε να μείνει “ζωντανός” στη μάχη ανόδου στην Pre League γυναικών

Δεν κατάφερε να “σπάσει” την έδρα του Φιλαθλητικού Πρέβεζας ο ΟΠΑΘ Περσέας.

Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς του τελικού, οι γυναίκες έχασαν με 3-0 σετ και έτσι η ομάδα της Ηπείρου έκανε βήμα ανόδου στην Pre League.

Η ομάδα του Δήμου Θερμαϊκού καλείται να αντιδράσει, ισοφαρίζοντας σε 1-1 το Σάββατο στην Περαία (19.00 στο “ΚΑΠΠΑ 2000”), για να κυνηγήσει μετά την ανατροπή ξανά στην Πρέβεζα σε τρίτο ματς (αν χρειαστεί, την Τετάρτη 17/5).

Βεβαίως, το έργο για την ομάδα του Γιώργου Κοτόρτση μόνο εύκολο δεν προμηνύεται, κόντρα στους πρωτοπόρους της κανονικής περιόδου.

Τα σετ: 27-25, 25-18, 25-17

Διαιτητές: Δανιηλίδου, Φλούδας.

Φ.Γ.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ (ΠέτροςΠαπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Ηλιάδη, Θεοδωράκη, Μέλου, Τζαλαλή, Βαλέρια, Ζιώγου, Τοτσίδου, Μητσοπούλου, Κούκα, Σιούλα.

Ο.Π.Α.Θ. ΠΕΡΣΕΑΣ (Γιώργος Κοτόρτσης): Θωμαϊδου, Μάτιου, Ευγενίδου, Επίκουρου Αθαν., Σκουλούδη, Μπαρμπαλιού, Επίκουρου Στ., Παπλωματά , Κοτέογλου, Βογιατζόγλου, Ταυλικού.

φωτό από Φιλαθλητικός Πρέβεζας (Facebook)

 

Μπορείς να διαβάσεις:
Ποσειδώνας Μηχανιώνας-volley: Παρούσα η γυναικεία ομάδα στον “2ο Δρόμο Υγείας Τριλόφου”

Post a Comment