Back

Πολυκράτης: Κίνητρο ανόδου για τον Αχιλλέα Περαίας ο κόσμος μας

Διάρκεια ανάγνωσης: 5 λεπτά

Στο ethermaikos.gr μίλησε ο μεσοαμυντικός του Αχιλλέα Περαίας, Θοδωρής Πολυκράτης, για την προσπάθεια διάκρισης στα πλέι οφ.

Ο 23χρονος αμυντικός χαφ, που παίζει και στόπερ, έχει προσφέρει πολλά και αποδεδειγμένα μπορεί να βασιστεί πάνω του ο Αχιλλέας Περαίας. Τόσο φέτος, όσο και παλιότερα.

Ο Πολυκράτης, με καταγωγή από Περαία, έχει ενεργό ρόλο για την ομάδα του Παναγιώτη Παπαντωνίου στο “εκρηκτικό” φινάλε της κανονικής περιόδου, με 10 αγωνιστικές αήττητο σερί.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο μεσοαμυντικός των “πράσινων” έχει αγωνιστεί ακόμα σε Κεραυνό Αγγελοχωρίου (πέρυσι και αρχικά ήταν στο πλάνο παραμονής για Γ΄ Εθνική, αλλά ο ίδιος επέλεξε να φύγει λόγω άλλων υποχρεώσεων), ΠΑΟΝΕ και Γερμανική Ακαδημία.

Ο Θοδωρής Πολυκράτης, που θα χάσει την κυριακάτικη πρεμιέρα των πλέι οφ με τον Αετό στα Βασιλικά, λόγω θλάσης, μίλησε στο ethermaikos.gr για την προσπάθεια διάκρισης για την ομάδα του Δήμου Θερμαϊκού. Αλλά και το νέο στόχο, της ανόδου στην Α1, όπως ήρθαν τα πράγματα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του: “Είμαστε πολύ αισιόδοξοι ενόψει των πλέι οφ, βάσει της εικόνας και της κατάστασής μας. Κλείσαμε την κανονική περίοδο με αήττητο σερί δέκα αγώνων και ένα γκολ παθητικό. Θα πάμε στα Βασιλικά για τη νίκη. Είναι και η τελευταία ομάδα που μας είχε κερδίσει. Νιώθουμε διαρκώς τη στήριξη του κόσμου μας, πανηγυρίζει όλη η Περαία, μοιραζόμαστε μαζί τη χαρά μας. Εγώ θα λείψω λόγω θλάσης στον προσαγωγό από την πρεμιέρα με τον Αετό”.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

“Μετρά το πρόγραμμα, δύσκολα δεχόμαστε γκολ”

Για να συνεχίσει ο Θοδωρής Πολυκράτης: “Εννοείται οτι μετρά το πρόγραμμα. Την τελευταία αγωνιστική παίζουμε εντός με την Αναγέννηση Ρυσίου. Αν κρίνει κάτι εκείνο το ματς, θα έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας. Στόχος είναι να πάμε όσο πιο καλά μπορούμε, δε μιλάμε για θέσεις. Πρώτος στόχος ήταν η σωτηρία. Μετά πηγαίναμε καλά, βλέπαμε οτι μπορούμε περισσότερα. Αν δείξουμε την ίδια αμυντική συνέπεια που είχαμε, το γκολ θα το πετυχαίνουμε μπροστά. Δεχόμαστε δύσκολα γκολ”.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

“Ιστορική ευκαιρία για Α1, ενισχυθήκαμε το χειμώνα”

Όσο για τους αναπροσαρμοσμένους στόχους; “Νέος στόχος ήταν να μπούμε στα πλέι οφ και τον πετύχαμε. Πλέον, η στόχευση είναι η άνοδος. Δεν έπαιξε ποτέ στην Α1 ο Αχιλλέας, είναι ιστορική ευκαιρία. Μακάρι να τα καταφέρει φέτος με εμάς. Πιστεύω οτι θα ανταπεξέλθουμε και θα πάμε καλά. Θα κυνηγήσουμε είτε την πρώτη θέση, είτε και τη δεύτερη, που θα δίνει ακόμα μια ευκαιρία ανόδου. Η διοίκηση μας στηρίζει για το στόχο της ανόδου, ενώ από το χειμώνα δέσαμε καλά. Οι μεταγραφές που ήρθαν, έδωσαν ώθηση και βοήθεια, έφυγαν και κάποιοι. Γενικώς ενισχυθήκαμε από το χειμώνα και μετά”.

“Οδηγός το αήττητο σερί, δεν υπάρχει φαβορί”

Υπάρχουν φαβορί μεταξύ των 4 ομάδων (αντίπαλοι ο Απόλλων Κ. Σχολαρίου, Αετός Βασιλικών και Αναγέννηση Ρυσίου): “Πολλοί λένε οτι φαβορί είναι Σχολάρι και Βασιλικά. Νομίζω οτι οι ομάδες είναι κοντά σε δυναμική. Σχεδόν ισάξιες, με μικρές διαφορές και χωρίς ξεκάθαρο φαβορί. Η πρωτιά θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Όποιος παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, θα πάει για την άνοδο. Αν είμαστε σοβαροί, θα έχουμε ανάλογη πορεία με την τελική ευθεία της κανονικής περιόδου. Οδηγός μας είναι αυτά τα δέκα ματς, το αήττητο σερί που τρέχουμε. Βέβαια, με βάση τα βαθμολογικά δεδομένα, δε μας παίρνει στις 6 αγωνιστικές για πάνω από μια γκέλα εκτός προγράμματος. Και εννοώ είτε ήττα, είτε και ισοπαλία που θα είναι άβολη”.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

“Δεν είδα τέτοιο κόσμο στους αντιπάλους μας”

Για να καταλήξει ο Θοδωρής Πολυκράτης, πλέκοντας το εγκώμιο των φιλάθλων του Αχιλλέα: “Για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, είναι πολύ θετικό να μαζεύεις 200 άτομα στην κερκίδα. Όπως με τον Ολυμπιακό, μας δίνει έξτρα κίνητρο, για να πάρουμε την άνοδο και για εκείνους. Είναι ατού σε σχέση με άλλους ο κόσμος μας. Δεν είδα τέτοιο κόσμο στους αντιπάλους μας. Ευελπιστούμε να συνεχίσει να στηρίζει όπως το κάνει”.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, γρασίδι και κείμενο που λέει "1H ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAY OFF ΑΕΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ VS ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΕΡΑΙΑΣ Κυριακή, 19 Μαρτίου >>> Γήπεδο Βασιλικών 16:00"

Μπορείς να διαβάσεις:
Κεραυνός Αγγελοχωρίου: Παρελθόν και ο γυμναστής Κώστας Γεωργιάδης

 

Post a Comment