Back
ΕΕΣΘ

Το νέο Δ.Σ. του ΕΕΣΘ στο γραφείο του Δημάρχου – Οι οχτώ άξονες που συζητήθηκαν

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: 2 λεπτά

Συνάντηση μεταξύ του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εμπόρων και Επαγγελματιών (ΕΕΣΘ) και του Δημάρχου πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια της νέας διοικητικής περιόδου του Συλλόγου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εμπόρων και Επαγγελματιών (ΕΕΣΘ) παρουσιάστηκε στον Δήμαρχο Θερμαϊκού, Θεόδωρο Τζέκο, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έλαβε χώρα χθες Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο, παρουσία του Αντιδμαρχου Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, Δημήτρη Γρουσουζάκου.

Η «ατζέντα» του Συλλόγου που παρουσιάστηκε ενώπιον του Δημάρχου αποτελείται από οχτώ άξονες και αφορά:

1. Το Open Mall Περαιας – Η εξέλιξη του έργου και επόμενες ενέργειες από τον Δήμο.
2. Η διαχείριση του parking στο Κοχύλι ενταγμένο έργο του Open Mall και πως αυτό θα λειτουργήσει προς όφελος των καταστημάτων και των επαγγελματιών στην Περαία.
3. Η εγκατάσταση και δημιουργία γραφείου εύρεσης εργασίας στον Δήμο Θερμαίκού σε στενή συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο.
4. Οι ενημερώσεις για μια σειρά εκδηλώσεων με από κοινού δράσεις.
5. Η προετοιμασία για τη Λευκή Νύχτα στην Περαια και σύσταση επιτροπής διοργάνωσης, με σκοπό τη διερεύνηση της πιθανότητας να πραγματοποιηθεί και αντίστοιχη Λευκή Νύχτα στη Νέα Μηχανιωνα.
6. Η πρόταση από κοινού για συνάντηση με τον ΟΣΕΘ με την προοπτική από το 2025 να υπάρξει συγκοινωνία που θα ενώσει την Επανομή με την Περαία και
7. Η εκτενής συζήτηση για μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς από την οδό Αμπελοκηπων.
8. Η ενημέρωση για τους υποψήφιους που θα κατέβουν από το Δ.Σ του Συλλόγου στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, δηλαδή του Αναστάση Κυριαζή και του Ανδρέα Γιουλδούρη.

Μπορείς να διαβάσεις:

383.000€ θα διατεθούν για την κατασκευή αθλητικών δαπέδων των σχολείων από την Τεχνική Υπηρεσία του Δ. Θερμαϊκού

Post a Comment