Back
σήμερα

Ο καιρός σήμερα στον Δ. Θερμαϊκού

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Με ηλιοφάνεια και ισχυρούς ανέμους θα κυλήσει η τελευταία μέρα του Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/ meteo.gr.

Ηλιοφάνεια και ισχυροί άνεμοι φαίνεται ότι θα συνθέσουν το κλίμα του καιρού για σήμερα, Δευτέρα (30/9), σε ολόκληρο τον Δ. Θερμαϊκού.

Αναλυτικότερα, αίθριος θα είναι σήμερα, Δευτέρα, ο καιρός στην περιοχή της Περαίας με τους ανέμους να πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί με εντάσεις έως και 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως και τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και στη Νέα Μηχανιώνα όπου και εκεί θα επικρατήσουν ισχυροί άνεμοι καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας με τους ανέμους να πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως και 6 μποφόρ ενώ οι ριπές θα φτάνουν και τα 45 km/h. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 14 έως και τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Κυρίως ηλιόλουστος θα είναι ο καιρός και στην Επανομή με τους ανέμους να πνέουν και εδώ ισχυροί με εντάσεις έως και 6 μποφόρ από βορειοδυτικές διευθύνσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 15 έως και τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Μπορείς να διαβάσεις:

Με «γοργούς ρυθμούς» ετοιμάζεται ο Δ. Θερμαϊκού για τον 1ο Παράκτιο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θερμαϊκού

Post a Comment