Back

«Ψυχούλα μου… Γιατί σεκλετίζεσαι;» την Κυριακή στο Σπίτι του Φύλακα της Αλυκής

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η θεατρική ομάδα «Φύρδην Μίγδην» μας προσκαλεί να απολαύσουμε όλοι μαζί τον νυχτερινό ουρανό του Σπιτιού του Φύλακα της Αλυκής υπό τους ήχους της μαγευτικής μουσικής των Ασίκηδων της Ανατολής.

Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι και σε υποδοχή του φθινοπώρου, η Θεατρική Ομάδα «Φύρδην Μίγδην» της Καλλιτεχνικής Σοφίτας Θερμαϊκού (ΚΑ.ΣΟ.ΘΕ.) με αγάπη παρουσιάζει την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 ένα αφιέρωμα στην ποίηση των Ασίκηδων της Ανατολής με την συνοδεία ζωντανής παραδοσιακής μουσικής, υπό το φως των αστεριών.

Με νοσταλγική διάθεση και νότες ρομαντισμού για εποχές χαμένες στο πέρασμα των χρόνων, θα ταξιδέψουμε μέσα στο διαχρονικό και το πανανθρώπινο, αφηγούμενοι συναισθήματα και καταστάσεις που άγγιζαν την ανθρωπότητα από καταβολής κόσμου: τον πόνο, τον μόχθο, αλλά και την ελπίδα, εξυμνώντας τον θριαμβευτή έρωτα και την αιώνια αγάπη. Ένα οδοιπορικό σε αλησμόνητες αξίες και ιδανικά, συντροφιά με την θαλασσινή αύρα και τον αέναο παφλασμό των κυμάτων.

Οι συντελεστές

Συμμετέχουν τα μέλη της Καλλιτεχνικής Σοφίτας Θερμαϊκού: Σωτήρης Αποστολίδης, Χρήστος Δελτσίδης, Ελένη Διγενή, Νάνσυ Δρούγκα, Ευαγγελία Καμπούρη, Μάνος Κανταλάς, Σωτηρία Κατούνα, Ρόζα Μάρκου, Γιώργος Μπάκας, Βιβή Μπαρμπέρη, Δήμητρα Παπαϊωάννου, Γιάννης Σακελλαρίδης, Νάνσυ Σκόντζου, Μαρία Σούκου, Μαρία Σουλτογιάννη, Χρήστος Σπυρίδης, Νίκος Τσιρίδης, Σόνια Τούντα, Στέλλα Χωματά, Görkem Saoulis (φωνή-κανονάκι), Χρυσόστομος Βλέτσης (φωνή-ούτι).

Τα συνδετικά κείμενα διαβάζουν ο Βαγγέλης Μίχος και η Γιώτα Αλεξοπούλου.

Επιλογή ποιημάτων, συνδετικά κείμενα και επιμέλεια κειμένων: Ευαγγελία Καμπούρη.

Γενική επιμέλεια: Γιώτα Αλεξοπούλου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Αλυκής

Μπορείς να διαβάσεις:

Η Θεατρική Παράσταση “ΠΕΡΙ ΟΝΟΥ ΣΚΙΑΣ” στο ΚΑΠΠΑ 2000 σε σκηνοθεσία Γιάννη Πουταχίδη

Post a Comment