Back
Run

“Thermaikos Run 2024” ίσον επιτυχία! – Ολοκληρώθηκε ο 4ος λαϊκός αγώνας δρόμου στην Περαία

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: 3 λεπτά

Στους ρυθμούς μιας από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις του δήμου μας, του “Thermaikos Run 2024”, «έρεξαν» σήμερα, Σάββατο (21/9), πάνω από 200 μικροί και μεγάλοι αθλητές που τίμησαν το φίλαθλο πνεύμα και το «ευ αγωνίζεσθαι».

Πάνω από 200 δρομείς κάθε ηλικίας από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Γραφείου Αθλητισμού του δήμου Θερμαϊκού και δίνοντας ένα δυναμικό «παρών» στον 4ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου “Thermaikos Run 2024”, που διεξήχθη το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την «Γενέθλια Ημέρα Περαίας».

Με σύμμαχο έναν τον καλό καιρό, δόθηκε στις 9:00 το πρωί του Σαββάτου, το σύνθημα για την πρώτη εκκίνηση της αγωνιστικής διαδρομής 14 χλμ, με αφετηρία την Πλατεία Ελευθερίας. Το σήμα της εκκίνησης έδωσε ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Θεόδωρος Τζέκος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους δρομείς «καλό αγώνα», ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο για τη συμμετοχή στον σημαντικό αυτό αθλητικό θεσμό.

Μισή ώρα αργότερα, δόθηκε από τις εγκαταστάσεις του ΚΑΠΠΑ 2000, το σήμα εκκίνησης για την περπατητική διαδρομή 2,3 χλμ για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και άνω. Ο μικρότερος σε ηλικία αθλητής ήταν 11 ετών, ενώ ο μεγαλύτερος 74 ετών.

Ο 4ος λαϊκός αγώνας δρόμου ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις που έγιναν στην Πλατεία Ελευθερίας. Εκεί διακρίθηκαν οι τρεις πρώτοι νικητές στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών της γενικής κατάταξης, ενώ βραβεία δόθηκαν και στον νεότερο και γηραιότερο αθλητή του αγώνα, καθώς και μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.

Δείτε τα αποτελέσματα του “4ος Θερμαϊκός Run 2024” ΕΔΩ.

Σημαντική η προσφορά εθελοντικών ομάδων

Επί ποδός για τη διεξαγωγή του αγώνα ήταν από νωρίς οι άνδρες και οι γυναίκες εργαζόμενοι και εθελοντές που φρόντισαν κάθε λεπτομέρεια για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και παρείχαν μπουκάλια με νερό κατά τη διάρκεια του αγώνα στους δρομείς.

Δείτε φωτογραφίες από τη διοργάνωση:

Μπορείς να διαβάσεις:

Την υψίστη τιμή του Σταυρού του Αποστόλου Παύλου θα λάβει ο Αρχιμανδρίτης π. Ιωάννης Μαλλουρής

Post a Comment