Back
Αναγέννηση

Η Αναγέννηση Επανομής κληρώνει 5 εισιτήρια διαρκείας – Πως θα λάβετε μέρος

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Αναγέννηση Επανομής, δίνει στους φιλάθλους της την ευκαιρία να ζήσουν τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν από κοντά, κληρώνοντας 5 εισιτήρια διαρκείας!

Πέντε φίλοι της Αναγέννησης Επανομής θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας τους κερδίζοντας 5 εισιτήρια διαρκείας μέσω διαγωνισμού που ανακοίνωσε η ομάδα της Επανομής.

Με την κίνηση αυτή, “κιτρινοπράσινη” ομάδα έχει σκοπό να φέρει τους οπαδούς ακόμα πιο κοντά στην ομάδα και να ενισχύσει την υποστήριξή τους σε κάθε εντός έδρας αγώνα.

@anagennisiepanomis Η Αναγέννηση Επανομής, μια από τις ιστορικότερες ομάδες της περιοχής, δίνει στους φιλάθλους της την ευκαιρία να ζήσουν τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν από κοντά, κληρώνοντας 5 εισιτήρια διαρκείας! Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή και γρήγορη. Για να μπείτε στην κλήρωση, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: 1. Κάντε like στη σελίδα της Αναγέννησης Επανομής στα κοινωνικά δίκτυα. 2. Κοινοποιήστε την ανάρτηση σχετικά με την κλήρωση των εισιτηρίων διαρκείας. 3. Σχολιάστε και ταγκάρετε έναν φίλο σας! #ΑναγέννησηΕπανομής #giveaway #thessaloniki #epanomi #fyp ♬ original sound – Αναγέννηση Επανομής

Πώς θα λάβετε μέρος στην κλήρωση

Οι φίλαθλοι των κιτρινοπράσινων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα:

  • Κάντε like στη σελίδα της Αναγέννησης Επανομής στα κοινωνικά δίκτυα.
  • Κοινοποιήστε την ανάρτηση σχετικά με την κλήρωση των εισιτηρίων διαρκείας.
  • Σχολιάστε και ταγκάρετε έναν φίλο σας με το αγαπημένο σας σύνθημα της ομάδας!

Τι περιλαμβάνει το εισιτήριο διαρκείας

Τα εισιτήρια διαρκείας της Αναγέννησης Επανομής παρέχουν πρόσβαση σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2024-2025. Με το εισιτήριο, οι τυχεροί θα έχουν προνομιακή θέση στο γήπεδο και θα απολαμβάνουν την κάθε στιγμή από κοντά.

Στηρίξτε την ομάδα σας!

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά τις συγκινήσεις της ποδοσφαιρικής σεζόν και να υποστηρίξετε την Αναγέννηση Επανομής.

Ακόμη κι αν δεν είστε ένας από τους πέντε νικητές, τα εισιτήρια διαρκείας είναι διαθέσιμα προς πώληση και μπορείτε να τα προμηθευτείτε για να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο γήπεδο!

Μπείτε στην κλήρωση, καλέστε τον φίλο σας και ετοιμαστείτε για μια σεζόν γεμάτη ποδόσφαιρο και πάθος!

Μπορείς να διαβάσεις:

Επανομή: Αύριο 20/9 το Τουρνουά Μνήμης από την Τουρκική Εισβολή στην Κύπρο

Post a Comment