Back
Αναγέννησης

Οι «μίνι» ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Επανομής μας λένε… ποιοι θέλουν να γίνουν!

Διάρκεια ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μέσα από ένα εξαιρετικά πρωτότυπο βίντεο οι μικροί ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Επανομής μοιράζονται με το κοινό τους στόχους τους και καλούν κάθε ενδιαφερόμενο να ανακαλύψει και το δικό του κρυφό ταλέντο!

Μετά τη viral 10χρονη παίκτρια των Ακαδημιών της Αναγέννησης Επανομής, η ομάδα ανάρτησε ακόμα ένα βίντεο με σκοπό να προσελκύσει νέους αθλητές. Αυτή τη φορά οι μικροί ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών μας συστήνονται και μας λένε τι θέλουν να γίνουν!

Ο μικρός Γιώργος θέλει να γίνει ο επόμενος Σταύρος Σαράφης, ο Άγγελος θέλει να γίνει ο επόμενος Αντώνης Γιουκούδης ενώ ο μικρός Απόστολος Παπαζαχαρίας μας λέει ότι θέλει να γίνει σαν τον μπαμπά του, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης, Γρηγόρη Παπαζαχαρία!

Αυτό, όμως, που έχει πραγματικά σημασία είναι ότι μέσα στην ιστορική ομάδα της Αναγέννησης, που όπως δηλώνει χαρακτηριστικά «χτίζει τους πρωταθλητές του αύριο», ο κάθε αθλητής και η κάθε αθλήτρια διατηρούν τη μοναδικότητά τους και ξεδιπλώνουν το δικό τους ταλέντο.

Έτσι, μέσα από το βίντεο που βλέπουμε και στιγμιότυπα από τις προπονήσεις των μικρών ποδοσφαιριστών, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να γίνει μέλος της μεγάλης ποδοσφαιρικής οικογένειας των κιτρινοπράσινων.

@anagennisiepanomis “Η Αναγέννηση Επανομής ανοίγει τις πόρτες της για νέα ταλέντα! ⚽ Οι εγγραφές για την ποδοσφαιρική ακαδημία ξεκίνησαν! Γίνε μέλος μιας ιστορικής ομάδας που χτίζει τους πρωταθλητές του αύριο. Μη χάσεις την ευκαιρία, κάνε σήμερα την εγγραφή σου και πάμε μαζί να κατακτήσουμε το γήπεδο! #ΑναγέννησηΕπανομής #ΠοδοσφαιρικήΑκαδημία #ΝέαΤαλέντα #ΓίνεΠρωταθλητής #Εγγραφές #ΠάθοςΓιαΤοΠοδόσφαιρο #ΤοΜέλλονΣου #fyp #thessaloniki #football #epanomi ♬ original sound – Αναγέννηση Επανομής

Μπορείς να διαβάσεις:

Η viral πιτσιρίκα παίκτρια της Αναγέννησης Επανομής – Καλεί τα κορίτσια να γραφτούν στις ακαδημίες και να γίνουν ομάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Post a Comment