Back
Κεφαλογιάννη

Η τουριστική δυναμική του Δ. Θερμαϊκού στο «επίκεντρο» της συνάντησης Κεφαλογιάννη – Μπαλασά (ΦΩΤΟ)

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η τουριστική δυναμική του Δ. Θερμαϊκού “μονοπώλησε” τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου Τουριστικού Συλλόγου Δ. Θερμαϊκού, Α. Μπαλασά με την Υπουργό Τουρισμού, Όλ. Κεφαλογιάννη και την υφυπουργό Ε. Ράπτη.

Το Υπουργείο Τουρισμού στην Αθήνα, επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής (13/9) ο Πρόεδρος του Τουριστικού Συλλόγου Δήμου Θερμαϊκού, Αστέρης Μπαλασάς, όπου πραγματοποίησε θεσμική συνάντηση τόσο με την υπουργό, Όλγα Κεφαλογιάννη όσο και με την υφυπουργό, Έλενα Ράπτη.

Η ατζέντα της συνάντησης, περιλάμβανε την ανάγκη τουριστικής προβολής του δήμου Θερμαϊκού, την ένταξη του δήμου σε προγράμματα του υπουργείο με στόχο της τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, τις προοπτικές του δήμου Θερμαϊκού, αλλά και τους τρόπους ενίσχυσης της τουριστικής ταυτότητας της περιοχής.

Κεφαλογιάννη

Ο Α. Μπαλασάς στην πρώτη του θεσμική συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού, Ολ. Κεγαλογιάννη

Ο Πρόεδρος του Τουριστικού Συλλόγου, ανέδειξε αρχικά τη σημασία της συνεργασίας του δήμου με το Υπουργείο Τουρισμού, ώστε να μπορεί να αξιοποιεί τα εργαλεία που προσφέρονται για την ανάπτυξη του τόπου σύμφωνα με τις σύγχρονες προκλήσεις και την εθνική στρατηγική, για μια βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη.

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησής που διήρκησε 45 λεπτά, ο κ. Μπαλασάς είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την υφυπουργό, Έλενα Ράπτη, την πορεία των αναπτυξιακών έργων που βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης στον δήμο Θερμαϊκού, όπως το Thess INTEC, τα οποία αποτελούν κρίσιμες υποδομές για την περιοχή.

Πάντως, και οι δύο πλευρές δεσμέυτηκαν να επαναλάβουν τη συνάντηση πιο κοντά στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, επίκεντρο της οποίας θα αποτελέσει ο στρατηγικός σχεδιασμός της τουριστικής προβολής του δήμου από το υπουργείο.

Ο Α. Μπαλασάς με την υφυπουργό Τουρισμού, Ε. Ράπτη

Μπορείς να διαβάσεις:

«Τρέχουν» οι αιτήσεις για το “Thermaikos Run 2024”

Post a Comment