Back
Άγιος Ταξιάρχης

Νέα ημερομηνία για τη Λαϊκή Βραδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου “Άγιος Ταξιάρχης Κερασιωτών”

Διάρκεια ανάγνωσης: 2 λεπτά

«Μετακόμισε» ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Άγιος Ταξιάρχης Κερασιωτών” για τη Λαϊκή Βραδιά ενώ άλλαξε και η ημερομηνία – Ποια προβλήματα ξεπεράστηκαν.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Άγιος Ταξιάρχης Κερασιωτών” αποχαιρετούν το καλοκαίρι με ένα παραδοσιακό λαϊκό γλέντι για φίλους, γνωστούς, κατοίκους αλλά και επισκέπτες.

Το λαϊκό αντάμωμα πήρε νέα ημερομηνία αλλά και νέο τόπο καθώς λόγω προβλημάτων που προέκυψαν στην πορεία δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί στα ΚΑΠΗ της Νέας Κερασιάς.

Έτσι, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 το ανοιχτό δημοτικό αμφιθέατρο στα Πεύκα στη Νέα Μηχανιώνα, θα γεμίσει με μυρωδιές, γεύσεις και αγαπημένους ήχους από τον Σάββα Καραμιχάλη στο μπουζούκι και τη φωνή, τον Χρήστο Πλευρίτη στο κλαρίνο και τον Παναγιώτη Τοπαλίδη στο αρμόνιο και τη φωνή.

Εμπόδια και λύσεις

Απαντήσεις στα προβλήματα που αντιμετώπισε η Διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος Βαγγέλης Θεοδώρου σε σχόλιο ανέφερε τα εξής:

«Υπήρξαν κάποιες τεχνικές και διαδικαστικές δυσκολίες οι οποίες δεν επέτρεψαν την διεξαγωγή της βραδιάς στο χώρο του ΚΑΠΗ. Προσπαθήσαμε να πάρουμε άδεια για την αυλή του σχολείου αλλά κι εκεί υπήρξαν παρόμοια προβλήματα. Προς τιμήν της η Αναστασία Κούβατση κίνησε όλες τις διαδικασίες για το χώρο του αμφιθεάτρου στη Μηχανιωνα. Προφανώς και η γιορτή έπρεπε να πραγματοποιηθεί στη Νέα Κερασιά αλλά μπροστά στο ενδεχόμενο να ακυρωθεί τελείως αποφασίσαμε να την κάνουμε εκεί. Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε όμορφα».

Η νέα αφίσα της εκδήλωσης.

Μπορείς να διαβάσεις:

Δωρεάν μαθήματα για τον Σεπτέμβριο από τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Θερμαϊκού «Καλλίπολις»

Post a Comment