Back

Στον Αγιασμό του Αρχιγένειου και του 5ου Δημοτικού Περαίας βρέθηκε ο Δήμαρχος, Θεόδωρος Τζέκος

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ευχές για μια παραγωγική και δημιουργική σχολική έδωσε σε μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και γονείς έδωσε ο Θεόδωρος Τζέκος από το Αρχιγένειο και το 5ο Δημοτικό Περαίας, ο οποίος βρέθηκε στον Αγιασμό για πρώτη φορά ως Δήμαρχος Θερμαϊκού.

Γέμισαν και πάλι οι αυλές των σχολείων της επικράτειας με παιδικές και νεανικές φωνές και όλα δείχνουν έτοιμα για τη νέα σχολική χρονιά, ενώ και ο Θεόδωρος Τζέκος βρέθηκε για πρώτη φορά ως Δήμαρχος Θερμαϊκού στον Αγιασμό του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Νέων Επιβατών – Αρχιγένειο αλλά και στον Αγιασμό στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Περαίας.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Θερμαϊκού τόνισε ότι «θα είμαστε εδώ, δίπλα σας και με τις δικές σας προτροπές θα γινόμαστε καλύτεροι» ενώ για την περίπτωση του Αρχιγένειου, το οποίο εκτάκτως μεταφέρθηκε στο κτίριο που άλλοτε στεγαζόταν το 5ο Δημοτικό Σχολείο Περαίας σημείωσε ότι «το πρώτο μέλημα ήταν η ασφάλειά σας. Οι γονείς αγωνιούσαν και μας ρωτούσαν αν θα γίνει Αγιασμός. Σήμερα είμαστε εδώ σε ένα κτίριο με προδιαγραφές ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου και κάνουμε τον Αγιασμό» ενώ εν μέσω επευφημιών δεσμεύτηκε ότι από αύριο θα λεωφορεία θα εκτελούν δρομολόγια από και προς τους Νέους Επιβάτες για την εξυπηρέτηση των μαθητών και των μαθητριών.

Μπορείς να διαβάσεις:

Η εικόνα των σχολείων του Δ. Θερμαϊκού λίγο πριν το πρώτο «κουδούνι» – “Αγκάθι” τα μικροπροβλήματα

Post a Comment