Back
ΔΕΔΔΗΕ

Εφτάωρη διακοπή ρεύματος ανακοινώνει ο ΔΕΔΔΗΕ για αύριο 12/9 σε Επανομή και Ν. Μηχανιώνα

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Λόγω κατασκευών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης του ΔΕΔΔΗΕ θα σημειωθεί εφτάωρη διακοπή ρεύματος αύριο Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Επανομής – Δείτε αναλυτικά τις οδούς που θα επηρεαστούν.

Οι καταναλωτές που βρίσκονται εκατέρωθεν της Επαρχιακής Οδού Πλαγιαρίου – Νέας Μηχανιώνας στην περιοχή της Επανομής και της Νέας Μηχανιώνας, θα παραμείνουν χωρίς ρεύμα αύριο Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου από τις 08:00 έως τις 15:00 λόγω κατασκευών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.

Αναλυτικότερα οι ενδεικτικές κάθετες οδοί που θα επηρεαστούν από τη διακοπή ρεύματος είναι οι: Ορθοδόξου Χριστοδούλου, Ονείρων, Ευτυχίας, 28ης Οκτωβρίου, (Δίοπας, Χατζησωτηρίου, Ελαιοτριβείο, Βασιλείου κ.α.). Η ΒΙ.ΠΕ. Ν. Μηχανιώνας, Κερασιάς, συμπεριλαμβανομένων και όλων των Φ/Β σταθμών, αρδευτικών, αντλιοστασίων.

Επίσης ενδεχομένως να επηρεαστούν και οι καταναλωτές που βρίσκονται εκατέρωθεν της Επαρχιακής Οδού Πλαγιαρίου – Νέας Μηχανιώνας από το ελαιοτριβείο Βασιλείου (προς Αγία Τριάδα), έως και τον Οικισμό Τούμπα Κερασιάς.

Μπορείς να διαβάσεις:

Η εικόνα των σχολείων του Δ. Θερμαϊκού λίγο πριν το πρώτο «κουδούνι» – “Αγκάθι” τα μικροπροβλήματα

Post a Comment