Back
ΟΦΚΑΘ

Ο ΟΦΚΑΘ δίνει το «παρών» στη ΔΕΘ για 12η χρονιά! (ΦΩΤΟ)

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: 3 λεπτά

Μεταξύ των περιπτέρων που θα συναντήσετε στην 88η ΔΕΘ θα είναι και εκείνο του ΟΦΚΑΘ, ο οποίος στέλνει ηχηρό «μήνυμα» για τη σημασία της πρόληψης αλλά και των γνώσεων πρώτων βοηθειών.

Για 12η χρονιά έχει το δικό του περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (ΟΦΚΑΘ) με μία δυναμική παρουσία αλλά και μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό, όπως θα σχολιάσει στο ethermaikos.gr ο πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος.

Επί το έργον βρίσκονται ακόμα και εκεί οι εθελοντές του ΟΦΚΑΘ αφού όπως θα σχολιάσει ο κ. Ράμος, «τα τελευταία 10 χρόνια έχουμε αναλάβει και την πλήρη κάλυψη όλων των συναυλιών ώστε να νιώθουν όλοι οι συμπολίτες μας ασφαλείς».

«Για 12η συνεχή χρονιά ο ΟΦΚΑΘ δίνει το “παρών” σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της πόλης μας που είναι η Διεθνής Έκθεση της Θεσσαλονίκης», θα πει μιλώντας στο ethermaikos.gr για να συνεχίσει λέγοντας ότι «ενημερώνουμε τον κόσμο για τον εθελοντισμό, το 112 αλλά και για ακραία φαινόμενα».

Παράλληλα, καθημερινά από τις 18:00 μέχρι τις 20:00 κάνουν δωρεάν μαθήματα πρώτων βοηθειών για όλους τους επισκέπτες της 88ης ΔΕΘ που θελήσουν να μάθουν περισσότερα.

«Λύνουμε απορίες σε ερωτήσεις που μας κάνει ο κόσμος και είμαστε χαρούμενοι γιατί όχι απλά βλέπουμε πρόθεση από τους πολίτες να μάθουν για τις πρώτες βοήθειες αλλά και για τον εθελοντισμό γενικά. Η χαρά μας είναι αν από εμάς έστω οι 30 ή οι 40 κερδίσουν κάτι», σχολίασε για να συνεχίσει:

«Οι ερωτήσεις κυμαίνονται κυρίως στο τι μπορώ να κάνω σε περίπτωση σεισμού, πως να προστατευτώ από μία πλημμύρα και διάφορες τέτοιες ερωτήσεις. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εκεί άλλωστε, για να βοηθάμε το κοινό».

Στο περίπτερο του ΟΦΚΑΘ θα βρείτε και ενημερωτικά φυλλάδια για θέματα πολιτικής προστασίας, τα οποία μοιράζουν και εξηγούν στους περαστικούς οι εθελοντές.

Μπορείς να διαβάσεις:

Κακό προηγούμενο οι διαρρήξεις καταστημάτων στην Επανομή – Ενίσχυση της αστυνόμευσης ζητά ο ΣΕΒ Επανομής

Post a Comment