Back
Καιρός

Με τι καιρό θα γίνουν οι αγιασμοί στα σχολεία του Δ. Θερμαϊκού

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: 2 λεπτά

Με βροχοπτώσεις θα ξεκινήσει η πρώτη μέρα των σχολείων στον Δ. Θερμαϊκού, σήμερα Τρίτη 11/9 σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr.

Σταδιακή πτώση στη θερμοκρασία και βροχοπτώσεις τις πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθούν σήμερα Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στον Δ. Θερμαϊκού, οι οποίες ωστόσο θα υποχωρήσουν σταδιακά μέχρι το μεσημέρι.

Πιο αναλυτικά, στην Περαία ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί ήπιοι από 2 έως 4 μποφόρ, ενώ από το μεσημέρι θα εξασθενίσει η πρωινή μπόρα και ο ήλιος των προηγούμενων ημερών θα κρυφτεί κατά διαστήματα στα οποία θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις.

Στη Ν. Μηχανιώνα, η θερμοκρασία θα έχει επίσης πτωτική πορεία. Κατά τις μεσημβρινές ώρες θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου και το βράδυ θα πέσει στους 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί από βορειοδυτικές διευθύνσεις, ενώ από το μεσημέρι η κατεύθυνσή τους θα αλλάξει σε νοτιοδυτικούς εντάσεων έως 4 μποφόρ. Χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα εξασθενήσουν μέχρι το βράδυ.

Στην Επανομή αντίστοιχο θα είναι το σκηνικό του καιρού. Ο υδράργυρος θα φτάσει έως 25 βαθμούς Κελσίου στις 12 το μεσημέρι, ενώ το βράδυ θα πέσει στους 18 βαθμούς. Οι πρωινές βροχές θα «δώσουν τη θέση τους» στις αραιές νεφώσεις σε συνδυασμό με τους ανέμους εντάσεως έως 3 μποφόρ από νοτιοδυτικές κυρίως διευθύνσεις.

Μπορείς να διαβάσεις:

Προ των πυλών η κακοκαιρία “ATENA” στον Δ. Θερμαϊκού – Στις 21:00 θα σταλεί 112

Post a Comment