Back
κακοκαιρίας

Ο καιρός σήμερα στον Δ. Θερμαϊκού

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Με συννεφιά και ασθενείς βροχοπτώσεις, που θα εξασθενήσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας θα ξεκινήσει η Τρίτη (10/9), σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr.

Συννεφιά, ασθενείς βροχοπτώσεις και αισθητή πτώση στη θερμοκρασία περιμένουμε σήμερα, Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου, σε ολόκληρο τον δήμο Θερμαϊκού με τον υδράργυρο να αγγίζει κατά τόπους μέχρι και τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά, πτώση στη θερμοκρασία αναμένεται για σήμερα, στην περιοχή της Περαίας, με το σκηνικό του καιρού να συμπληρώνεται από πυκνή συννεφιά, η οποία πριν το μεσημέρι θα εξασθενίσουν. Κατά τις μεσημβρινές ώρες ο υδράργυρος θα αγγίξει μέχρι και τους 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες κυρίως διευθύνσεις έως 4 μποφόρ.

Πυκνές νεφώσεις τις πρωινές ώρες οι οποίες βαθμιαία θα εξασθενίσουν αναμένονται στην περιοχή της Ν. Μηχανιώνας, ενώ ο υδράργυρος το μεσημέρι θα αγγίξει μέχρι και τους 28 βαθμούς Κελσίου. Εδώ οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2-4 μποφόρ.

Με συννεφιά και ασθενείς βροχές θα ξεκινήσει η Τρίτη και στην περιοχή της Επανομής. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως και 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως και 4 μποφόρ.

Μπορείς να διαβάσεις:

Την Τρίτη (10/9) η 38η Δημοτική Επιτροπή

Post a Comment