Back
Υάκινθος

Το απόγευμα της Δευτέρας 9/9 η ομιλία του Χαράλαμπου Υάκινθου της ΑΕΝ Μακεδονίας στην 88η ΔΕΘ

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: 2 λεπτά

Στο workshop με θέμα «Ναυτική Εκπαίδευση: Κινητήρια δύναμη της Ελληνικής Ναυτιλίας» θα μιλήσει ο Διευθυντής της Σχολής Αξιωματικών Μηχανής της ΑΕΝ Μακεδονίας, Χαράλαμπος Υάκινθος – Μιλά αποκλειστικά στο ethermaikos.gr.

Στο περίπτερο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας (9/9) το workshop με θέμα «Ναυτική Εκπαίδευση: Κινητήρια δύναμη της Ελληνικής Ναυτιλίας», όπου θα μιλήσει και ο Διευθυντής της Σχολής Αξιωματικών Μηχανής της ΑΕΝ Μακεδονίας, Χαράλαμπος Υάκινθος.

Παράλληλα, θα μιλήσει και σπουδάστρια της ΑΕΝ, ο Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ Φώτιος Κιάμος, Διευθυντής της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ναυτικών/ΥΝΑΝΠ και η κα Αθηνά Φωκά, προϊσταμένη της Επιτελικής Μονάδας ΕΣΠΑ του ΥΝΑΝΠ.

Ο Χαλάραμπος Υάκινθος στο ethermaikos.gr

Μιλώντας στο ethermaikos.gr λίγο πριν την ομιλία του στα πλαίσια της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ο Χαράλμπος Υάκινθος σχολιάζει ότι «με 1500 φοιτητές η ΑΕΝ Μακεδονίας αποτελεί την ατμομηχανή της Ναυτικής Εκπαίδευσης στη χώρα μας», ενώ θέλησε να τονίσει ότι η παρουσία της ΑΕΝ Μακεδονίας στην 88η ΔΕΘ είναι ένα θετικό βήμα καθώς είναι ακόμα ένας δίαυλος επικοινωνίας και ένας τρόπος προσέγγισης εκείνων που μέχρι σήμερα δεν είχαν σκεφτεί να ασχοληθούν με το ναυτικό επάγγελμα.

Για την επόμενη μέρα της ΑΕΝ Μακεδονίας ο κ. Υάκινθος εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος καθώς η Διοίκηση έχει καταφέρει εκταμιεύσεις ύψους 2 δις. ευρώ κάτι που θα αλλάξει επίπεδο στη λειτουργία της.

Η συζήτηση διοργανώνεται με μέριμνα του Γενικού Γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμένων Ευάγγελου Κυριαζόπουλου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το εν θέματι workshop και μέσω διαδικτύου εδώ.

Μπορείς να διαβάσεις:

Δ. Θερμαϊκού: Επιχείρηση «σκούπα» στους κεντρικούς δρόμους της Περαίας (ΦΩΤΟ)

Post a Comment