Back
Εργασίες

Από αύριο οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων στην Επανομή από την ΠΚΜ

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: 2 λεπτά

Εντατικές εργασίες ασφαλτοστρώσεων θα πραγματοποιήσει η Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας στην Επανομή τις επόμενες εβδομάδες.

Από την έξοδο του οικισμού Πλαγιαρίου έως και την παραλία Επανομής, και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος από τα συνεργεία της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, έως και την Τρίτη 10/9, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στο οδικό τμήμα από την έξοδο του οικισμού Επανομής (πλησίον 3ου δημοτικού σχολείου Επανομής) έως την παραλία Επανομής.

Από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 13/9 θα γίνουν παρόμοιες ασφαλτοστρώσεις από την έξοδο του οικισμού Πλαγιαρίου έως το 1ο χλμ. μετά τη διασταύρωση με τη δημοτική οδό προς Ν. Μηχανιώνα.

Τέλος, εργασίες διαγράμμισης θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 16/9 έως και την Τρίτη 17/9 στο οδικό τμήμα από την έξοδο του οικισμού Επανομής (πλησίον 3ου δημοτικού σχολείου Επανομής) έως την παραλία Επανομής.

Καθημερινά οι εργασίες θα ξεκινούν στις 7:30 το πρωί και θα ολοκληρώνονται σε χρόνο ανάλογο με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες ενώ κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία, την οποία θα ρυθμίζουν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Θέρμης.

Δελτίο Τύπου
Μπορείς να διαβάσεις:

Με γοργούς ρυθμούς η ανέγερση του Thess INTEC – Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του ethermaikos.gr

Post a Comment