Back
Thess INTEC

Με γοργούς ρυθμούς η ανέγερση του Thess INTEC – Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του ethermaikos.gr

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: 2 λεπτά

Έχει ήδη ξεκινήσει να παίρνει την πρώτη του μορφή το οικόπεδο όπου θα ανεγερθεί το Τεχνολογικό Πάρκο 4ης Γενιάς Thess INTEC – Δείτε εικόνες από το εργοτάξιο μέσα από τον φακό του ethermaikos.gr.

Μόλις τρεις εβδομάδες από την επίσκεψη του υπουργού Ανάπτυξης στην περιοχή, σήμερα Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου μπήκαν μπουλντόζες στο οικόπεδο όπου αναμένεται να ανεγερθούν τα κτήρια του Τεχνολογικού Πάρκου 4ης Γενιάς ενώ πλέον είναι εμφανές ότι το πολυσυζητημένο και αμφιλεγόμενο Thess INTEC παίρνει την πρώτη του μορφή.

Το ethermaikos.gr εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από το εργοτάξιο του Thess INTEC

@ethermaikos Προχωρά με ταχείς ρυθμούς η αρχική διαμόρφωση του χώρου οπου θα δημιουργηθεί το #THESSintec #peraia #ethermaikos #thermaikos ♬ 窒 Suffocating – 拼音师&Lona.X

Υπενθυμίζεται ότι το έργο βασίζεται σε οικονομικούς πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης – 35 εκ. ευρώ – και από ιδιώτες – 20εκ ευρώ. Τα έργα θα αφορούν τη δημιουργία βασικών υποδομών και δικτύων όπως η αποχέτευση, η ύδρευση, οι τηλεπικοινωνίες, τα ενεργειακά δίκτυα, τα αντιπλημμυρικά έργα, οι δρόμοι, τα πεζοδρόμια και οι κοινόχρηστοι χώροι. Στόχος του χρονοδιαγράμματος είναι τα έργα να ολοκληρωθούν μέχρι τα μέσα του 2026.

Παράλληλα, έχουν ήδη υπογραφεί οι πρώτες συμβάσεις συνεργασίας κυρίως με πανεπιστήμια όπως αυτό της Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) και το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καρλσρούης.

Φωτογραφία αρχείου
Μπορείς να διαβάσεις:

Στα «σκαριά» το πρώτο ΚΗΦΗ Δ. Θερμαϊκού – Αυτό είναι το κτίριο που θα στεγαστεί (ΦΩΤΟ)

Post a Comment