Back
Καιρός

Ο καιρός σήμερα στον Δ. Θερμαϊκού

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στον Δήμο Θερμαϊκού, σήμερα Τρίτη 3/9, σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr.

Με σποραδικές και κατά τόπους νεφώσεις και σταθερά υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται να κυλήσει η τρίτη μέρα του Σεπτεμβρίου.

Πιο αναλυτικά, αραιή συννεφιά και θερμοκρασίες από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου θα σημειωθούν στην περιοχή της Περαίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως και 2 μπροφόρ ενώ η υγρασία τα ξημερώματα της Τρίτης θα αγγίξει και το 90%.

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και στη Νέα Μηχανιώνα όπου και εκεί θα επικρατήσουν σποραδικές και κατά τόπου νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από τους 21 έως και τους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι μεταβαλλόμενοι άνεμοι θα έχουν εντάσεις έως και 3 μποφόρ ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, η υγρασία θα αγγίξει το 90%.

Αραιή κυρίως συννεφιά θα επικρατήσει και στην Επανομή, όπου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 21 έως και τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις από 2 έως 3 μποφόρ.

Μπορείς να διαβάσεις:

Σεπτέμβριος όπως…πολιτισμός στο Σπίτι του Φύλακα της Αλυκής

Post a Comment