Back
σύννεφα

Ο καιρός σήμερα στον Δ. Θερμαϊκού

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: 2 λεπτά

Με λίγα σύννεφα, που από νωρίς το πρωί θα εξασθενίσουν, θα κυλήσει η Πέμπτη (29/8), σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr.

Λίγες νεφώσεις που πριν το μεσημέρι θα εξασθενίσουν, με τα φαινόμενα να επιστρέφουν τις βραδινές ώρες αναμένονται για σήμερα, Πέμπτη 29 Αυγούστου, σε ολόκληρο τον Δήμο Θερμαϊκού.

Πιο αναλυτικά, υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται για σήμερα, στην περιοχή της Περαίας, με το σκηνικό του καιρού να συμπληρώνεται από λίγα σύννεφα τις πρωινές και βραδινές ώρες και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας το μεσημέρι. Κατά τις μεσημβρινές ώρες ο υδράργυρος θα αγγίξει μέχρι και τους 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι από νότιες κυρίως διευθύνσεις έως 4 μποφόρ.

Περιορισμένη ορατότητα και νεφώσεις από νωρίς το πρωί, αναμένονται στην περιοχή της Ν. Μηχανιώνας, ενώ ο υδράργυρος το μεσημέρι θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Εδώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιες – νοτιοανατολικές κυρίως διευθύνσεις 2-4 μποφόρ.

Με περιορισμένη ορατότητα και συννεφιά ς θα ξεκινήσει η Πέμπτη και στην περιοχή της Επανομής. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως και 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες – νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως και 4 μποφόρ.

Μπορείς να διαβάσεις:

Ο Δ. Θερμαϊκού προσλαμβάνει: 2 νέες θέσεις εργασίας σε σχολεία του δήμου

Post a Comment