Back
βροχοπτώσεις

Ο καιρός σήμερα στον Δ. Θερμαϊκού

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Με συννεφιά και ασθενείς βροχοπτώσεις, που θα εξασθενήσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας θα ξεκινήσει η Τετάρτη (21/8), σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr.

Λίγη συννεφιά και ασθενείς βροχές αλλά υψηλές θερμοκρασίες περιμένουμε σήμερα, Τετάρτη 21 Αυγούστου, σε ολόκληρο τον δήμο Θερμαϊκού με τον υδράργυρο να αγγίζει κατά τόπους μέχρι και τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά, υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται για σήμερα, στην περιοχή της Περαίας, με το σκηνικό του καιρού να συμπληρώνεται από λίγα σύννεφα τα οποία πριν το μεσημέρι θα εξασθενίσουν. Κατά τις μεσημβρινές ώρες ο υδράργυρος θα αγγίξει μέχρι και τους 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές κυρίως διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.

Βροχοπτώσεις τις πρωινές ώρες οι οποίες βαθμιαία θα εξασθενίσουν αναμένονται στην περιοχή της Ν. Μηχανιώνας, ενώ ο υδράργυρος το μεσημέρι θα αγγίξει μέχρι και τους 33 βαθμούς Κελσίου. Εδώ οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2-4 μποφόρ.

Με συννεφιά και ασθενείς βροχές θα ξεκινήσει η Τετάρτη και στην περιοχή της Επανομής. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως και 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως και 3 μποφόρ.

Μπορείς να διαβάσεις:

Από σήμερα εργασίες οδοφωτισμού στην ΕΠ.Ο. Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας

Post a Comment