Back
Μηχανιώνας

Ξεκινάει από σήμερα (19/8) το ξακουστό πανηγύρι της Νέας Μηχανιώνας

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: < 1 λεπτό

«Πρεμιέρα» απόψε για το πανηγύρι της Ν. Μηχανιώνας, το οποίο και φέτος αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον επισκεπτών από όλη την Ελλάδα.

Από σήμερα, Δευτέρα 19 Αυγούστου και μέχρι το Σάββατο 24 Αυγούστου ανοίγει τις πύλες της η ιστορική εμποροπανήγυρη της Ν. Μηχανιώνας που πραγματοποιείται με αφορμή τα Εννιάμερα της Παναγίας.

Ένας θεσμός που η φήμη του έχει ξεπεράσει τα όρια της Μακεδονίας, καθώς χιλιάδες επισκέπτες έρχονται κάθε χρόνο από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Ήδη από τα ξημερώματα της Κυριακής (18/8), έμποροι και μικροπωλητές, πιστοί στο καθιερωμένο ραντεβού του πολιτισμού και της παράδοσης, έστησαν τους πάγκους τους και δίνουν καθημερινά στους επισκέπτες τη δυνατότητα να αγοράσουν τα προϊόντα τους, να γευτούν παραδοσιακές γεύσεις και να διασκεδάσουν με τα παιχνίδια.

Η Εμποροπανήγυρη της Νέας Μηχανιώνας εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο σε μια έκθεση σύμφωνα με τις σύγχρονές απαιτήσεις βασισμένη στο δίπτυχο παράδοση και ιστορία και αποτελεί το πλέον σημαντικό εμπορικό και οικονομικό γεγονός.

Μπορείς να διαβάσεις:

Παραλίες Δ. Θερμαϊκού: «Τα 8 κρυμμένα διαμάντια» της πόλης

Post a Comment