Back
Δωδώνη

Η Δωδώνη επέστρεψε στην πλατεία

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το “Θεϊκό” ελληνικό παγωτό επέστρεψε στην πλατεία Περαίας, και μας περιμένει καθημερινά 18:00-01:00 να μας μυήσει στον μαγικό κόσμο του παγωτού!

Μετά από χρόνια απουσίας της από την περιοχή, η παγωτοποιία Δωδώνη επιστρέψει στο κέντρο της παραλίας και μάλιστα στην πλατεία της Περαίας. Δεκάδες γεύσεις ελληνικού παγωτού καθώς και άκρως δροσιστικές γεύσεις σορμπέ, παρφέ, gourmet, γιαούρτι, 0% και όλες οι κλασικές γεύσεις σας περιμένουν σε κυπελλάκι ή χωνάκι καθημερινά 18:00-01:00 από Δευτέρα έως Κυριακή.

Ένα “Θεϊκό” Παγωτό με ιστορία από το 1967.

Έναρξη δραστηριότητας της εταιρείας με άνοιγμα του πρώτου καταστήματος (γαλακτοπωλείο) στο κέντρο των Αθηνών στην Κυψέλη με το όνομα Δωδώνη. Στην αρχική του μορφή το μικρό γαλακτοπωλείο, με τρία μόλις τραπεζάκια στο εσωτερικό του, πουλούσε γάλα, κρέμες, γιαούρτι, ρυζόγαλο, αυγά, γαλακτομπούρεκο, κανταΐφι, μπακλαβά, αλλά και ποικιλίες για ούζο! Συνδυάζοντας τις παραδοσιακές συνταγές από τον τόπο καταγωγής τους, με φρέσκα υλικά από όλη την Ελλάδα, που προμηθευόταν από τη Δημοτική Αγορά της Φωκίωνος Νέγρη, δεν θα αργούσαν να παρουσιάσουν εκλεκτές και πρωτότυπες γεύσεις παγωτού.

Σήμερα.

Σήμερα 56 χρόνια μετά και περνώντας μέσα από μεγάλες επιτυχίες αλλά και δυσκολίες, η δωδώνη συνεχίζει να φτιάχνει παγωτό με την ίδια αγάπη και την ίδια αυστηρότητα, ώστε να προσφέρει τη μοναδική γεύση των παγωτών της σε κάθε λάτρη του παγωτού.

Μπορείς να διαβάσεις:

Ακόμα μία αποθέωση για τη Μαρίνα Σάττι – Έβαλε δωρεάν παιδιά σε συναυλία της

 

Post a Comment