Back
ηλιοφάνεια

Ο καιρός για το τριήμερο στον Δ. Θερμαϊκού

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: 2 λεπτά

Αυξάνονται οι θερμοκρασίες το τριήμερο 09/08 με 11/08 σε ολόκληρο τον Δ. Θερμαϊκού, σύμφωνα με το  Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr.

Πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Περαίας την Παρασκευή 09/08 οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν από 21 έως και 33 βαθμούς Κελσίου, με την υγρασία να είναι υψηλή κατά την διάρκεια της ημέρας και τους ανέμους να πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις από 2 έως 4 μποφόρ. Το Σάββατο 10/08 η θερμοκρασία θα αγγίξει μέχρι και τους 37 βαθμούς Κελσίου με την υγρασία τις βραδινές ώρες να ξεπερνάει το 85% και τους ανέμους να πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις. Την Κυριακή 11/08 η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως και 37 βαθμούς Κελσίου με την υγρασία τις βραδινές ώρες να είναι αρκετά υψηλή ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας θα είναι χαμηλή και τους ανέμους να πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις.

Αντίστοιχα, στην περιοχή της Ν. Μηχανιώνας την Παρασκευή 09/08 η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως και 32 βαθμούς Κελσίου, με την υγρασία κατά την διάρκεια της ημέρας να φτάνει το 89% και τους ανέμους να πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις. Το Σάββατο 10/08 η θερμοκρασία θα φτάσει έως και τους 35 βαθμούς Κελσίου, με την υγρασία τις βραδινές ώρες να είναι αρκετά υψηλή ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας θα είναι χαμηλή και τους ανέμους να πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις. Την Κυριακή 11/08 η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως και 36 βαθμούς Κελσίου, με την υγρασία κατά την διάρκεια της ημέρας να είναι χαμηλή και τους ανέμους να πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις.

Τέλος, στην περιοχή της Επανομής την Παρασκευή 09/08 η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως και 31 βαθμούς Κελσίου, με τους ανέμους να πνέουν τις βραδινές ώρες από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας να πνέουν νότιοι έως και 3 μποφόρ. Το Σάββατο 10/08 η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως και 36 βαθμούς Κελσίου, με τους ανέμους τις βραδινές ώρες να πνέουν βόρειοι ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως και 3 μποφόρ. Την Κυριακή 11/08 η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως και 37 βαθμούς Κελσίου, με τους ανέμους να πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και με ένταση έως 3 μποφόρ.

Μπορείς να διαβάσεις:

Ξεκίνησε η πεζοδρόμηση στους Ν. Επιβάτες (ΦΩΤΟ)

Post a Comment