Back

Ξεκίνησε η πεζοδρόμηση στους Ν. Επιβάτες (ΦΩΤΟ)

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: 2 λεπτά

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς το έργο «Ασφαλτοστρώσεις – Κρασπεδώσεις – Πλακοστρώσεις» με την πεζοδρόμηση σημείου στη συμβολή των οδών ΕΠ.Ο Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας με 25ης Μαρτίου στους Νέους Επιβάτες να ξεκινά το πρωί της Πέμπτης 8 Αυγούστου.

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτη 8 Αυγούστου πραγματοποιούνται εργασίες πεζοδρόμησης σε σημείο στη συμβολή των οδών ΕΠ.Ο Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας με 25ης Μαρτίου στους Νέους Επιβάτες.

Το εν λόγω σημείο, μέχρι πρότινος εγκυμονούσε κινδύνους κυρίως για τους πεζούς και ιδίως για εκείνους μου κινούνταν από και προς την Στάση Ελβετία, που εξυπηρετείται από τις λεωφορειακές γραμμές 72 Α.Σ ΙΚΕΑ – Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ, 72Α Α.Σ. ΙΚΕΑ – Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ ΜΕΣΩ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ, 72Β Α.Σ. ΙΚΕΑ – ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙ – Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ, 72Ε Α.Σ. ΙΚΕΑ – Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ και 76 Α.Σ. ΙΚΕΑ – ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙ.

Υπενθυμίζεται ότι οι προεργασίες για το έργο «Ασφαλτοστρώσεις – Κρασπεδώσεις – Πλακοστρώσεις» ξεκίνησε ήδη από το 2021 ενώ σε πλήρη εφαρμογή τέθηκε από την 21η Φεβρουαρίου 2024, με την πρώτη άσφαλτο να «πέφτει» στην Περαία.

Όπως είχε αναφέρει σε πρωτύτερο χρόνο το ethermaikos.gr το συνολικό κόστος του έργου υπολογίζεται στα 5.766.000€ ενώ έχει δοθεί και παράταση για την ολοκλήρωση του έργου τουλάχιστον μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Μπορείς να διαβάσεις:

Θετικό το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του Δ. Θερμαϊκού το πρώτο τετράμηνο του 2024 – 7,6% αύξηση στην ανακύκλωση

Post a Comment