Back
θαυματουργό

Καμπανάκι από ΕΟΦ: Σκεύασμα παρουσιάζεται ως «θαυματουργό» σε παρενέργειες εμβολίων για την COVID – 19

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: 2 λεπτά

Την προσοχή των πολιτών ζητά ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων για σκεύασμα που πωλείται μέσω internet και εμφανίζεται ως  «θαυματουργό».

Το MMS (Miracle Mineral Solution/Θαυματουργό ορυκτό διάλυμα), πωλείται μέσω των ιστοσελίδων https://www.mmscdsforum.gr/ και https://www.mms.com.gr/, αναφέρει ο ΕΟΦ.

Σοβαρούς κινδύνους υγείας προκαλεί το συγκεκριμένο προϊόν, είναι μη αδειοδοτημένο και δεν έχει αξιολογηθεί ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του. Το σκεύασμα παρουσιάζεται ως «αντίδοτο» για παρενέργειες των εμβολίων της COVID-19 και θεραπεία πολυάριθμων νόσων!

Τι ισχυρίζεται η MMS CDS Forum

Μάλιστα, στη σχετική ιστοσελίδα αναρτήθηκε σχετικό κείμενο σύμφωνα με το οποίο, «Ιάπωνες ερευνητές επιβεβαίωσαν ότι το διοξείδιο του χλωρίου είναι ασφαλές και αποτελεσματικό φάρμακο για τον κορονοϊό».

Αναλυτικά στο εν λόγω κείμενο αναφέρεται:

«Εμποδίζει τις πρωτεΐνες αιχμής SARS-CoV-2 να συνδεθούν με τους ανθρώπινους υποδοχείς. Το διοξείδιο του χλωρίου (ClO2) είναι ένα ισχυρό απολυμαντικό που είναι γνωστό ότι αδρανοποιεί τόσο τους ιούς όσο και τα βακτήρια, αποκαλύπτει η περίληψη της μελέτης.

Μπορεί το διοξείδιο του χλωρίου να προστατεύσει τα κύτταρά σας από την εισβολή πρωτεΐνης spike;

Εφόσον γνωρίζουμε τώρα ότι οι παραλλαγές μεταδίδονται από τα “εμβόλια”, και επομένως και από τους “εμβολιασμένους”, το διοξείδιο του χλωρίου θα μπορούσε να βοηθήσει τους «ανεμβολίαστους» να προστατευτούν από τη μόλυνση. Μπορεί επίσης να βοηθήσει τους εμβολιασμένους και όσους έχουν «θετικό» τεστ για τον ιό της Κίνας να απαλλαγούν από τις πρωτεΐνες spike, εμποδίζοντάς τες να προσκολληθούν στους υποδοχείς ACE2».

Στο ίδιο κείμενο παρουσιάζεται και η άποψη της Kerri Rivera, η οποία χαρακτηρίζεται ως «ομοιοπαθητικός γιατρός», και αναφέρει:

«Άρχισα να ερευνώ και ανακάλυψα ότι καταστρέφει ιούς, βακτήρια, candida, παράσιτα, μειώνει τη συνολική φλεγμονή του σώματος και εξουδετερώνει τα βαρέα μέταλλα, οπότε είμαι μέσα, γιατί αυτό είναι ο αυτισμός»

Η ανακοίνωση της ΕΟΦ

Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στην διακίνηση του προϊόντος MMS (Miracle Mineral Solution/Θαυματουργό ορυκτό διάλυμα) μέσω των ιστοσελίδων https://www.mmscdsforum.gr/, https://www.mms.com.gr/, το οποίο παρουσιάζεται ως αντίδοτο για παρενέργειες των εμβολίων της COVID-19 και θεραπεία πολυάριθμων νόσων.

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι μη αδειοδοτημένο και επομένως δεν έχει αξιολογηθεί ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του, γι’ αυτό και η κατανάλωσή του ενέχει σοβαρό κίνδυνο για την υγεία.

Υπενθυμίζεται ότι η αγορά φαρμάκων από αναξιόπιστες πηγές, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

Μπορείς να διαβάσεις:

Νοθεία στο ελαιόλαδο: Λάδια στην αγορά ακόμα και με φυτοφάρμακα

Post a Comment