Back
Ενεργών

Θετικό «πρόσημο» στη γενική συνέλευση των Ενεργών Κατοίκων με την παρουσία της Διοίκησης

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: 2 λεπτά

Προκήρυξη εκλογών, νέο δίκτυο ύδρευσης αλλά και καλυτέρευση των όρων πληρωμής του νερού ήταν η αποτίμηση της γενικής συνέλευσης του Συλλόγου Ενεργών Κατοίκων Οικισμού Άνω Αγίας Τριάδας – Παρούσα και η Διοίκηση.

Χθες Κυριακή 4/8 πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Συλλόγου Ενεργών Κατοίκων Οικισμού Άνω Αγίας Τριάδας, παρουσία και της Διοίκησης, κατά τη διάρκεια της οποίας προκηρύχθηκαν και οι επικείμενες εκλογές για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που αναμένεται να λάβουν χώρα την ερχόμενη Κυριακή 11/8.

Βασικός άξονας της Γενικής Συνέλευσης αποτέλεσε και το χρόνιο ζήτημα του δικτύου ύδρευσης της Αγίας Τριάδας, όπου ο λαμβάνοντας τον λόγο ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Θεόδωρος Τζέκος, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι εγκρίθηκε η μεταφορά του έργου της αλλαγής δικτύου ύδρευσης στις Δ.Κ. Αγίας Τριάδας και Νέων Επιβατών, από το «Φιλόδημος Ι» στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

● Επεκτείνεται και αναβαθμίζεται το δίκτυο ύδρευσης σε Ν. Επιβάτες και Αγ. Τριάδα

Επιπλέον, επιτακτικό αίτημα των παρευρισκόμενων είναι η τιμή του παγίου να οριστεί στα 80€ ετησίως ανά υδρόμετρο, για κατανάλωση από 0 έως 80 κυβικά, ενώ για την κατανάλωση των επιπλέων κυβικών, εκτός του παγίου, αιτήθηκαν να οριστεί χρέωση ύψους 1€ ανά κυβικό.

Ε. Αθαναηλίδου: «Είμαστε τυχεροί. Η “συνέχεια” του Γ. Βογιατζή είναι θετική»

Μιλώντας στο ethermaikos.gr η πρόεδρος του Συλλόγου, Εύα Αθαναηλίδου, χαρακτήρισε ως θετική τη συνεργασία του Συλλόγου με τη Διοίκηση, ενώ για τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Θερμαϊκού, Συμεών Γιαννακίδη, σχολίασε ότι είναι «πρόθυμος» να βοηθήσει, συγκρίνοντάς τον μάλιστα με τον προκάτοχό του Γιάννη Βογιατζή.

«Περιμένουμε κι εμείς να μπούμε στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, δηλαδή ο οικισμός πάνω. Με τον κ. Γιαννακίδη μιλάμε πολύ καιρό. Συνεργαζόμαστε άψογα και τα αιτήματα προς το Υπουργείο Εσωτερικών τα κάναμε από κοινού. Είναι πρόθυμος. Βλέπει και από τον κόσμο, γιατί του στέλνουν τα χαρτιά. Είναι όσο πρόθυμος ήταν και ο Γιάννης ο Βογιατζής. Ήμασταν τυχεροί που η “συνέχεια” του κ. Βογιατζή ήταν τόσο θετική.

Το ευχάριστο είναι ότι και από τον Δήμαρχο βρίσκουμε ανταπόκριση, όχι μόνο επειδή έρχεται στις συνελεύσεις. Θα πάρει τηλέφωνο να μάθει. Άλλωστε και όταν ήταν Αντιπολίτευση τα ζούσε, γιατί είχε έρθει σε πολλές συνελεύσεις και τα ήξερε», ανέφερε η κα. Αθαναηλίδου.

Στη Γενική Συνέλευση παραβρέθηκαν επίσης και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών – Διοικητικών Υπηρεσιών, Δημήτρης Γρουσουζάκος, ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής της δημοτικής Ενότητας Θερμαϊκού, Γιώργος Χαρμάνας και ο Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου και μέλος του Συλλόγου, Γιώργος Χατζηπαντελής.

Μπορείς να διαβάσεις:

Στα…σκοτάδια κάθε βράδυ γειτονιές σε Περαία, Ν. Μηχανιώνα και Ν. Επιβάτες (ΦΩΤΟ)

Post a Comment