Back
Καθαριότητας

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις προσλήψεις υπαλλήλων καθαριότητας για τα σχολεία του Δ. Θερμαϊκού

Διάρκεια ανάγνωσης: 2 λεπτά

Από σήμερα Δευτέρα 15 Ιουλίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν αίτηση για το πρόγραμμα προσλήψεων 75 ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στον Δ. Θερμαϊκού – Αυτά είναι τα βήματα.

75 νέοι υπάλληλοι καθαριότητας θα προσληφθούν στον δ. Θερμαϊκού για τις σχολικές μονάδες κατά το σχολικό έτος 2024 – 2025 και οι αιτήσεις ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 15 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 26 Ιουλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής, να την υπογράψουν φυσικά και να την καταθέσουν ηλεκτρονικά στέλνοντάς την στο prosopiko@thermaikos.gr.

Η κατάταξη των υποψηφίων γίνεται με βάση τη βαθμολογία που συγκεντρώνουν στα ανάλογα κριτήρια που αφορούν την εμπειρία, τον αριθμό τέκνων πολύτεκνης οικογένειας, τον αριθμό των ανήλικων τέκνων τρίτεκνης οικογένειας, το αν η οικογένεια είναι μονογονεϊκή, αν υπάρχει αναπηρία αλλά και η ηλικία του ενδιαφερόμενου.

Στην περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων στη συνολική βαθμολογία προηγείται αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο πρώτο βαθμολογούμενο κριτήριο (χρόνος εμπειρίας) και, αν αυτές συμπίπτουν, αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο δεύτερο κριτήριο (αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας) και ούτω καθεξής. Αν εξαντληθούν όλα τα κριτήρια, η σειρά μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με δημόσια κλήρωση.

Ανάρτηση αποτελεσμάτων

Οι πίνακες με τους επιλεχθέντες για τη σύναψη σύμβασης ορισμένου χρόνου, θα αναρτηθούν στη σελίδα του Δ. Θερμαϊκού μέσα σε δέκα (10) μέρες από την ολοκλήρωση της διορίας υποβολής αιτήσεων.

Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερομένους η άσκηση αντίρρησης ατελώς μόνο για εσφαλμένο υπολογισμό της μοριοδότησης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2) εργασίμων ημερών η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους. Η αντίρρηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: prosopiko@thermaikos.gr.

Πρόσληψη

Το προσωπικό προσλαμβάνεται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου αμέσως μετά την κατάρτιση των τελικών πινάκων κατάταξης των υποψηφίων με απόφαση του αρμόδιου προς διορισμό οργάνου.

Προσληφθέντες που αποχωρούν πριν από την λήξη της σύμβασης τους, αντικαθίστανται με άλλους από τους εγγεγραμμένους και διαθέσιμους στον πίνακα της οικείας ειδικότητας, κατά τη σειρά εγγραφής τους σε αυτόν,

Σε κάθε περίπτωση, οι υποψήφιοι που προσλαμβάνονται λόγω αντικατάστασης αποχωρούντων υποψηφίων, απασχολούνται για το υπολειπόμενο, κατά περίπτωση, χρονικό διάστημα και μέχρι συμπληρώσεων της εγκεκριμένης διάρκειας της σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου.

Φωτογραφία αρχείου
Μπορείς να διαβάσεις:

Δ. Θερμαϊκού: Δωρεάν κατασκήνωση για τα Άτομα με Αναπηρία – Πώς θα κάνετε αίτηση

Post a Comment