Back
Σποράδες

Θεσσαλονίκη: Έλυσε κάβους το πρώτο πλοίο για Σποράδες (ΦΩΤΟ)

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: 2 λεπτά

Με περισσότερους από 640 επιβάτες, σάλπαρε σήμερα το πρωί από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης το πρώτο το πρώτο δρομολόγιο για Σποράδες.

Δεκάδες θεσσαλονικείς επιβάτες επιβιβάστηκαν στο πλοίο τύπου καταμαράν «Naxos Jet» της εταιρίας Seajets και σάλπαραν προς Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο. Το ταχύπλοο τύπου καταμαράν έλυσε τους κάβους του από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στις 9:15 εκτελώντας το πρώτο δρομολόγιο της γραμμής Θεσσαλονίκη-Σποράδες για φέτος.

Μεταξύ των επιβατών ήταν πάρα πολλοί νέοι που μετά την μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων επέλεξαν την Σκιάθο για τις πρώτες ξέγνοιαστες διακοπές της ενήλικης ζωής τους.

Το δρομολόγιο αναμένεται να φτάσει στην Σκιάθο σε 3 ώρες και 5 λεπτά, αμέσως μετά στην Σκόπελο (3 ώρες και 45 λεπτά) και τέλος στην Αλόννησο σε 4 ώρες και 10 λεπτά.

Σποράδες

Σποράδες

Τα δρομολόγια

Τα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη για Σποράδες θα γίνονται καθημερινά πλην Πέμπτης και Κυριακής.

Τις ημέρες Δευτέρα και Σάββατο το καράβι θα σαλπάρει από τη Θεσσαλονίκη στις 7:00 το πρωί, ενώ τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή στις 09:15 το πρωί.

Για την επιστροφή, το καράβι από Αλόννησο θα ξεκινά στις 17:00 κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 14:15 και την Κυριακή στις 16:30, για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αφού πρώτα περάσει από τα λιμάνια της Σκοπέλου και της Σκιάθου.

Μπορείς να διαβάσεις:

«Επιβατιανά 2024»: Έρχεται ένα πενθήμερο Φεστιβάλ γεμάτο γεύσεις, αρώματα και μουσικές παραδόσεις

Post a Comment