Back
Λαζάρου

Λ. Λαζάρου: «Εκτιμώ πάρα πολύ τον Γεροβασιλείου και για την δουλειά και για τον χαρακτήρα του»

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: 2 λεπτά

Στην διαδικτυακή εκπομπή της Σοφίας Τσίκου «Στο Κελάρι» βρέθηκε ο παγκοσμίου φήμης σεφ με Αστέρι Michelin στο εστιατόριο Βαρούλκο, Λευτέρης Λαζάρου, όπου μίλησε για τον «Βέρο Βορειοελλαδίτη» Γεροβασιλείου, όπως θα τον χαρακτηρίσει ο ίδιος.

«Στο Κελάρι» βρέθηκε ο παγκοσμίου φήμης σεφ Λευτέρης Λαζάρου, με Αστέρι Michelin στο εστιατόριο Βαρούλκο, τη διαδικτυακή εκπομπή της Σοφίας Τσίκου στο Youtube όπου μίλησε για τη μαγειρική, για το κρασί, αλλά και για ότι συμβαίνει στην εστίαση τα τελευταία χρόνια.

Μεταξύ άλλων, ο Λευτέρης Λαζάρου περιέγραψε το πως ξεκίνησε να ασχολείται με τα κρασιά, τη στιγμή που η παρουσιάστρια σχολίασε ότι «ο κόσμος μπορεί να σας ξέρει με την ιδιότητα του σεφ αλλά δεν γνωρίζει ούτε το πόσο οινόφιλος και οινογνώστης είστε, ούτε πόσο εξελιγμένη και δουλεμένη παλέτα έχετε».

Εκείνος από την πλευρά του αποκρίθηκε ότι «στο κρασί ήθελα να φύγω από αυτά τα πράγματα που δοκίμαζα και δεν μου αρέσανε. Έπινα και με έπινε», ενώ θα περιγράψει και τις σκέψεις του, λέγοντας ότι «είπα ότι “δεν γίνεται αυτή να είναι η Ελλάδα. Κάτι άλλο υπάρχει. Μήπως πρέπει να το ψάξω;”, και άρχισα να ψάχνομαι. Ρωτώντας, ψάχνοντας».

Αναφερόμενος στην πρώτη του εμπειρία στον κόσμο του κρασιού θα θυμηθεί πώς «ανίχνευσε» τον τότε μικρό παραγωγό Γεροβασιλείου, έναν άνθρωπο που «εκτιμώ πάρα πολύ και για τη δουλειά του και για τον χαρακτήρα του», όπως θα σχολιάσει χαρακτηριστικά ενώ για τον ίδιο θα πει ότι είναι ένας «Βέρος Βορειοελλαδίτης».

Μπορείς να διαβάσεις:

ABUELOS: Έκτακτo παράρτημα κυκλοφορεί αύριο 22 Μαΐου

Post a Comment