Back
καιρός

Τι καιρό θα κάνει ανήμερα του Αγίου Πνεύματος στον Δ. Θερμαϊκού

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Με πολύ υψηλές θερμοκρασίες και συνθήκες μίνι «καύσωνα» ξεκινάει η τελευταία εβδομάδα στον Δ. Θερμαϊκού, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr.

Άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, με τη θερμοκρασία να αγγίζει κατά τόπους μέχρι και τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά, αισθητή αύξηση της θερμοκρασίας αναμένεται σήμερα, Δευτέρα (24/6), στην περιοχή της Περαίας, με το σκηνικό του καιρού να συμπληρώνεται από υψηλά επίπεδα υγρασίας. Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr κατά τις μεσημβρινές ώρες ο υδράργυρος θα αγγίξει μέχρι και τους 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ.

Μίνι «καύσωνα» περιμένουμε και στην περιοχή της Ν. Μηχανιώνας, με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει το μεσημέρι στους 33 βαθμούς Κελσίου. Και εδώ οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες – νοτιοανατολικές διευθύνσεις από 2-4 μποφόρ, ενώ τα επίπεδα της υγρασίας θα κινηθούν και εδώ σε υψηλά επίπεδα.

Υψηλές θερμοκρασίες αναμένουμε ανήμερα του Αγίου Πνεύματος και στην Επανομή. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως και 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως και 3 μποφόρ.

Μπορείς να διαβάσεις:

Με τρία ερωτήματα η 3η Λογοδοσία της Διοίκησης Τζέκου

Post a Comment