Back
Gadjo

Οι κορυφαίοι Gadjo Dilo έρχονται στην Επανομή

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Μία απολαυστική μουσική βραδιά θα απολαύσουν κάτοικοι και επισκέπτες της Επανομής την Κυριακή 29 Ιουνίου, από τους Gadjo Dilo.

Οι μοναδικοί Gadjo Dilo συναντούν για ακόμα μία χρονιά τη Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Επανομής σε μία ιδιαίτερη μουσική βραδιά με τα γνήσια gypsy jazz ακούσματα του μουσικού σχήματος, αλλά και άφθονο χορό.

Το «ραντεβού» έκλεισε για το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 21:00 στην παραλία της Επανομής, ενώ η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου τελεί υπό τη διεύθυνση της Ευτυχίας Βογιατζή.

Οι Gadjo Dilo είναι ένα μοναδικό μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε με μόνο σκοπό την αναβίωση της manouche gypsy jazz μουσικής παράδοσης. είναι μια παρέα μουσικών που “παντρεύει” την gypsy jazz και swing μουσική παράδοση, με τους ήχους και τα χρώματα του παλιού ελληνικού τραγουδιού και πολύ περισσότερο, είναι μια ομάδα που αγαπά να αυτοσχεδιάζει, να δημιουργεί και να πειραματίζεται.

Δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2009 από τον Σωτήρη Πομόνη και τον Κώστα Μητρόπουλο, έχοντας ως κοινό σημείο την αγάπη τόσο για την παλιά jazz (swing) μουσική όσο και για την gypsy jazz, και με σκοπό την έρευνα και μελέτη αυτού του είδους μουσικής αλλά και τα live.

Μπορείς να διαβάσεις:

Ένας Ιούνιος γεμάτος…πολιτισμό στο Σπίτι του Φύλακα της Αλυκής

Post a Comment