Back
Τρίτη

Ο καιρός σήμερα στον Δ. Θερμαϊκού

Descriptive alt text
Διάρκεια ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Με αραιή συννεφιά και καλή θερμοκρασία θα κυλίσει η πέμπτη μέρα της εβδομάδας, σε ολόκληρο τον Δήμο Θερμαϊκού σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr.

Μερικώς συννεφιασμένος με ήπιους ανέμους θα είναι σήμερα Πέμπτη 13/06 ο καιρός στον Δήμο Θερμαϊκού, με τη θερμοκρασία να παραμένει σε σταθερά υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Πιο αναλυτικά, στην Περαία το μεσημέρι της Πέμπτη 13 Ιουνίου, ο υδράργυρος θα αγγίξει και τους 37 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως και τέσσερα μποφόρ.

Στη Ν. Μηχανιώνα, η θερμοκρασία την 13η ημέρα του Ιουνίου θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως και τέσσερα μποφόρ.

Αντίστοιχο θα είναι το σκηνικό του καιρού και στην Επανομή. Η υψηλότερη θερμοκρασία θα σημειωθεί κατά τις μεσημεριανές ώρες, με τον υδράργυρο να φτάνει και τους 36 βαθμούς Κελσίου. Η χαμηλότερη θερμοκρασία θα είναι αυτή των 22 βαθμών Κελσίου τα ξημερώματα ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με εντάσεις έως και τέσσερα μποφόρ.

Μπορείς να διαβάσεις:

Δ. Θερμαϊκού: Μέχρι τις 11:30 θα λειτουργήσουν αύριο νηπιαγωγεία και δημοτικά λόγω καύσωνα

Post a Comment